“Man får ju aldrig ligga med dom!”

Jag träffade min vän Gunnar simmandes i bassängen på Hylliebadet idag. Det är alltid trevligt att bli igenkänd av en sån hyvens snubbe. Dessutom berömde han min blogg ( Ja den ni läser just nu) Det värmde djupt inne i själen. Det är många som responderar mina inlägg till min mejl eller via sms, men ytterst få väljer att kommentera själva bloggen. Undrar förstås varför, men det är ändå kul att veta att allt fler följare ansluter.

Jag träffade Ilmar på Kungsgatan idag. Han var som vanligt ganska rödmosig om kinderna. Dricker han för mycket whisky? Han försökte fixera mig med sin flackande blick. “Nu får du passa dig din jävla kommunist! Jag har börjat jobba med min kompis Percy” ” Det var då ett kusligt hot. Vad gör du då hos denne potentat?”försökte jag” Ska sköta hans PR verksamhet!” ” Så bra då,” svarade jag litet konstlat artigt. Ilmar gav mig den där insmilande, skadeglada blicken som bara kan komma från en avsutten socialdemokrat. ” Du ska ta mig fan inte vara glad! Du är portad för evigt från alla hockeymatcher på Arenan!” “Säger vem?” Nu korsade han armarna över bröstet och gick upp på tå för att kunna se mig in i ögonen. ” Det gör jag: Ilmar Tigern Reepalu!”

Vi får väl se hur det blir med det. Kan bara konstatera att sossarna av idag inte är mycket att ha. Olof ligger inte still. Skulle tro att han rullar runt i ilskna konvulsioner flera gånger om dagen.

Betydligt roligare var den goda nyheten att min vän Jakob Hellman kommer med en ny LP i januari. Grattis Jakob och Karolina!

Avsevärt mycket tråkigare är att Hamid Zafar har dykt upp till ytan(nej inte i Hylliebadet) som antisemit och böghatare. Var kommer alla dessa idioter ifrån? Jag upprepar: Det finns både dåliga och goda människor inom alla samhällets grupperingar. Rasism är en sjukdom som bara kan botas med kunskap! Glöm aldrig bort det och tack PÅ Spåret för ert snabba agerande. Nu kan jag ju med glädje se fram emot mitt favoritprogram igen.

Nu ringer Ilmar:  “Hörrudu Stalin! Du kan gott skriva att jag inte gillar de lesbiska fotbollstjejerna! Seger kan ta sig med kall hand någonstans!” “Jasså? Varför denna vrede? ” Först blir det tyst i tio sekunder. Sedan kommer det:  “Man får ju aldrig ligga med dom!”

Nej det förstås.

Ha det nu bra!

Lämna en kommentar