Malmö är pissoarernas huvudstad i Sverige!

Vi har fått ett mejl från Sven Holgersson, moderat riksdagsman, Skåne. Jag citerar: ” Herr Braveheart ! Du kan inte göra en jämförelse mellan vapenförsäljningen i USA och användandet av pissoarer i Malmö. Självfallet är det människor och inte vapen som dödar, men lukten av urin från våra fina Malmökissoarer kommer sannerligen från människor. Hundar? Aldrig i livet! Dom går inte in på våra urinoarer. (Tre synonymer! Bravo Janne!) Dom kastar sitt vatten (4!) mot närmsta husknut!”

Vi kan också konstatera att snart avgående partiledaren Nyamko Sabuni, liberalerna har lagt sig i debatten. Hör bara:  “Sluta tjafsa om pissoarerna! Jag har själv aldrig använt mig av någon och då har jag ändå varit i Malmö många gånger!” Tror fan det?

Socialdemokraternas starke man i Malmö, Ilmar Reepalu vill också lämna en kommentar: “Varje gång jag blir pissnödig tackar jag Gud för alla pissoarer vi har i Malmö!” Då så. Nu vet vi att den förre borgmästaren ber till Gud varje gång han ska lätta på trycket! ( 5 synonymer!)

Skottlossning i Fisksätra utanför Stockholm. Nu igen! Men som vanligt blev ingen särskilt dödad. Antagligen mest beroende på skyttens höggradiga berusning. When in Fisksätra: Sup ner dig på bykrogen San Salvador! Hola! Måste faktiskt fråga Utskänkningsmyndighetens ordförande Sven Päls: ” Hur fan kan ni ge det här blåstömmeriet (6!) i Fisksätra fullständiga rättigheter?” Svaret kommer omsorgsfullt långsamt, nästan litet sorgset:”Ja, men vad fan, vi är väl inte rasister!”

Nu hör Nyamko Sabuni av sig på telefon: “Vi liberaler gör inte skillnad på pissoarer och pissoarer. Vi pissar alltid där det är möjligt!” På varandra?

Slutligen vill jag bara ännu en gång konstatera: Stairway to heaven , skriven av Robert Plant och Jimmy Page är en fantastisk låt! Nämnde Page var fantastisk redan i Yardbirds. Träffade honom på Gloryland, Uppsala någon gång våren -67. Var har du tagit vägen nu?

Lämna en kommentar