Lär känna Fille Johansson från Alingsås, mästare i blixtlåsdragning på tid!

Though I know that evening´s empire has returned into sand

vanished from my hand

left me blindly here to stand

but still not sleeping

My weariness amazes me, I´m branded on my feet

I have no one to meet

and the ancient empty street´s too dead for dreaming

Fyra förlorade år med Trump är äntligen över och Joe Biden har visat sig ha en betydligt bätttre miljöagenda än sin föregångare. Han har dessutom tagit till sig John Kerry att ingå i sin närmsta krets, vilket är ett gott tecken.

Varför måste vi svenskar vara så jävla humana hela tiden, klagar förre höjdhopparstjärnan Patrik Sjöberg och syftar då på hur “milt” vi behandlar våra pedofiler med straffrabatter och hela tjofaderittan lambo mm. Vet du vad Patrik i det här fallet håller jag helt med dig. Pedofili är en obotlig sjukdom som bara inte får ta någon som helst plats i vårt samhälle.

Kan bara konstatera att Mästarnas Mästare är ett TV program som alltmer börjar gå på tomgång. Det finns helt enkelt inga riktigt stora namn kvar att ta in som deltagare. Möjligtvis då Björn Borg, men han verkar inte vilja vara med, så man måste nog tänka om i fall man vill fortsätta med det populära programmet. Varför inte leta efter de mer udda mästarna? Jag tänker tex på Fille Johansson från Alingsås, flerfaldig mästare i blixtlåsuppdragning på tid. En intressant snubbe faktiskt. Eller Torsches Pilay La Paloma, stolsuthyrare från Gran Canaria, som lär vara en mästare på att vissla i tid och otid. Ja, SVT dessa förslag får ni härmed alldeles gratis.

Tunna blå linjen körde sitt sista avsnitt igår. För den här gången hoppas jag som gärna ser fler avsnitt. Manus och vissa skådespelarinsatser var av toppklass. Synd bara att man inte tog ut miljöskildringarna litet mer. Malmö har en hel del att bjuda på där. Sen undrar jag ju förstås om inte SVT har råd med litet bättre statister. Det första avsnittet var ju nedlusat av folk som knappt kunde få ur sig sin enda replik. Dom slapp vi tack och lov därefter, men skärpning till nästa gång!

Kan slutligen bara konstatera att Mello var bättre än på  många år. Heja Tusse!

 

Lämna en kommentar