Köp Reepalus bok: “Alla döda hundar i Malmö.”

Idag publicerades de senaste mätningarna av partiledarnas förtroendekapital. Statsminister StefanLöfvén kan tyckas ha tappat förvånansvärt litet med tanke på hans flagranta avvikelser gentemot sina egna restriktioner, men något annat var nog inte att vänta. Folk upplever honom som en snäll klantskalle och med sådana har man ju som regel stor fördragsamhet. Betydligt större fall för Annie Lööf. Inte så konstigt eftersom hennes medlidande med partiets pedofiler knappast tilltalar. Hon borde ha tagit ett betydligt kraftfullare avstånd från sin kompis Fredrick Federley. Jag är ledsen Annie, men vissa äckel kan jag bara inte tycka synd om. Du förstår jag har fem barn och alla har dom varit små.

Nedgången för Ebba Busch antas bero på hennes bostadsaffärer. Hon borde ha förstått att om man ger sig i lag med halvfnoskiga gamla gubbar, så sparkar man sig själv i baken. Speciellt om man är en populistisk politiker. Köp ett annat hus Ebba så får du tillbaka dina fans.

Återigen: Inga minkfarmar i Sverige! För dessa vackra djur är alla människor Hitler! Vi måste lära oss att leva i god symbios med vår natur. Helt enkelt ge våra fyrbenta vänner de livsrum de förtjänar. Coronapandemin uppstod på en djurmarknad i Kina. Det kommer fler dödliga farsoter om vi inte lär oss!

Nej, jag känner mig inte otrygg med tiggeriet. Jag bara tycker att alla människor ska ges samma chans. Med andra ord: Jobb till de anställningsbara romerna! De andra bör åka hem. Om inte rumänerna vill ta emot sina egna medborgare skall landet omedelbart tvingas att lämna EU. Självklart egentligen, eller hur?

Slutligen: Tack alla ni som läser den här bloggen och kommenterar så positivt. Jag är så glad för det.

Hörde från mitt bokförlag i Köpenhamn att de ska ge ut Ilmar Reepalus bok: “Alla döda hundar i Malmö.” Antagligen en affärsmässigt god idé. Alla sörjande hussar och mattar kommer att köpa den förre borgmästarens bokverk med bilder på levande eller döda hundar.

Tack för idag!

Lämna en kommentar