Kokain i Göteborg!

Inte nog med att det oupphörligen runkas i Göteborg , det dras uppenbarligen också en och annan lina. En nyligen uppdagad kokainhärva på Sveriges framsida har dragit fram 745 (!) kokainköpare i ljuset! Vad händer egentligen nuförtiden på Liseberg?

Det är absolut förbjudet att dua kungen och hans familj.  Man  får heller aldrig vända dem ryggen. Det berättade faktiskt min pappa,  som var tvungen att backa hela vägen ut från slottet då han var där för att lämna över en en beställd bok om Sveriges rederier till den numere avlidne V Gurra. Det var just den kungen som nekade rederierna i Göteborg ekonomiskt stöd. “Ge dom bara drömmar om havet, så bygger dom nog fan.” Det var i varje fall vad han sa till pappa.

Nu till något helt annat. Regeringen moraliserar våra svarta själar och uppmanar därför  spelföretagen: “Sluta med er aggresiva reklam! Den lockar bara fram speldjävulen. Minister Ardalan Shekarabi vill skydda våra ömtåliga själar. Men vad ska dom då göra med den hallucinerande Micke Persbrant? Ska han verkligen får fortsätta med sina förföriska viskningar i buskarna?

Det nyligen genomförda G 7 mötet framstår så här i efterhand som ett enda stort fiasko. De rika länderna drar sig gemensamt ur  sitt ansvar för all världens fattigdom och miljöförstöring. Vad fan finns det kvar att tro på?

Slutligen: Hur kom man fram till att just Göteborg var den mest runkande staden i Sverige? Hur genomfördes undersökningen? Intressant, eller hur?

God middag!

Lämna en kommentar