Kärringen bara fejkar för att vi ska tycka synd om henne!

For me to love you now

would be the sweetest thing

that would make me sing

but I may as well try and catch the wind.

Med förundran iakttar jag Sveriges oförmåga att vaccinera sina medborgare. Detta betyder förstås att dödligheten i landet slår nya rekord och att smittspridningen ökar. Lena Hallengren, Stefan Lövén och Anders Tegnell står som fågelskrämmor på åkern och bara tittar på. Eftervärlden kan komma att döma dom hårt.

Från monarkin Sverige kan vi idag meddela att skattebetalarna ytterligare belastas av kostnader för prinsessan Madeleines lyxliv och maken Chris O´Neills dåliga affärer. Vidare har vi förstått att drottning Silvia har ramlat och slagit sig. En stor nyhet i vissa media. Jag undrar:  Vad fan ska vi egentligen ha monarkin till? Kan det möjligen lindra vårt lidande i dessa hårda tider?

Mijailo Mijailovic. mannen som knivade ihjäl vår utrikesminister Anna Lind, vill avtjäna resten av sitt livstidstraff i Serbien. Perfekt! Skicka iväg den satans mördaren på en gång!

En gammal sanning som tål att upprepas hur många gånger som helst: Risken för nya pandemier ökar ju mer människan exploaterar naturen. Den ökande uppodlingen av Amazonas stör regnskogens rika djurliv så att vi gång på gång smittas av nya sjukdomar , som vi inte kan bota. Fool´s paradise rules!

Till sist vill jag bara berätta: En katt i famnen är så lugnande att pulsen genast hejdar sig och börjar slå i ett lugnare tempo.

Så här sitter jag och gosar med den spinnande Lindy när den förre borgmästaren Ilmar von Pitt ringer Han rosslar fram: “Det där du skriver om Silvia är bara nys!” “Jasså?” “Ja, kärringen bara fejkar för att vi ska tycka synd om henne!” Kanske det.

Lämna en kommentar