Kaos i gökboet!

Göken har invaderat riksdagens fågelbod! Först åt hon upp den snälle Löfvén. Nu är hon på jakt efter Miljöpartiet. Den politiska mitten? Ja Annies aptit verkar vara svår att mätta. Från riksdagsvärlden kan vi för övrigt med viss förskräckelse notera att Jesus Kristersson har tagit steget fullt ut.Hans främlingsförakt kan absolut konkurrera med Åkessons och avsikten är förstås att vinna röster. För inte tycker han väl bara illa om blattarna!?

På tal om statsministeromröstningen som avgick till Löfvéns fördel måste jag ändå säga att jag hade hoppats på det motsatta resultatet. En tid i opposition skulle kunna driva tillbaka socialdemokraterna till vänsterfacket. Det kommer nog inte att hända imorgon, men hoppas kan man ju alltid få göra.

Lyssnar just nu på Never my love med Four Tops. Just den låten ger mig goda vibrationer. Jag och Bosse Johansson gjorde en cool version på den enda amatörtävling jag deltagit i. Arrangör var Club 33 och vi vann. Fick just den kvällen träffa en dam som hade jobbat med Frank Sinatra. Så in i helvete fantastiskt!

Slutligen vill jag bara ännu en gång konstatera att jag fick växa upp i världens bästa land. Till och med i världens vackraste stad mellan broarna.  En stor del av min barndom tillbringade jag i Vasaparken. Jag har beskrivit den miljön i min bok Daniel. Jag är inte så ofta i Stockholm idag. Det är inte längre min stad. Kanske inte så konstigt med tanke på hur många år som har gått. Min yngsta dotter har blivit fjorton år och en dag ska jag ta med mig henne till min barndoms lekplatser. Cirkeln måste ju ändå få slutas.

Det är alltid roligt att botanisera bland LP-skivorna på Blue Desert Music. Här är några titlar som ni absolut inte kan klara er utan: Rod Stewart ” Every Picture tells a story”, Cat Stevens ” Tea for the tillerman” , Uriah Heep, Salisbury. Med litet tur kan ni hitta välvårdade begagnade ex bland Björns stora LP utbud. Annars kan han säkert beställa. Det här är förstås plattor, som helst ska avnjutas på vinyl. Vet faktiskt inte varför, men det bara är så.

Ha nu en riktigt fin sommarkväll. Själv har jag satt på mig en urtvättad, röd Club 33 T-shirt. (Undrar om Bosse har kvar sina priser?) Memories are made of this!

P.S. Idag har jag fått tre samtal från skojare som vill ha mitt bank id. Varför sålde jag min revolver?

Lämna en kommentar