Kan dom inte sätta upp en kondomautomat på slottet?

Just as every cop is a criminal

and all the sinners saints

as heads is tails

just call me Lucifer cause I´m in need of some restraint

I Malmö har under årets två första månader 14 nya restauranger etablerats. Rust never sleeps. Eller är det möjligen för att få omställningsbidrag?

Med sorg konstaterar jag att till dagens datum c:a 35 % av jordens regnskogar, dvs våra biologiska lungor, är avverkade. Dessutom c:a 20 % till svårt skadade. Vad är det för värld vi lämnar över till våra barn?

Sofia och Märta Schörling, miljöbovar de luxe, som har blivit miljardärer på tillverkning och försäljning av palmolja. Kompisar till Knugen och Silvia är de också, även det de luxe, och därmed alltid inbjudna på slottets alla barndop. ( Kan dom inte sätta upp en kondomautomat på slottet? ) Vilka presenter får då de små kungabarnen? Palmolja buteljerad på kattguldflaskor? På tal om monarkin: Det är svårt att inte reagera på intervjun med Meghan Markle. Den engelska aristokratin oroar sig uppenbarligen för svarta arvprinsar. Hur skulle Knugen och Silvia reagera på ett sådant barnbarn? Silvias pappa hade förmodligen blivit skitförbannad.

Jag noterar att den förre borgmästaren Ilmar von Pitt har häktats efter att ha bombhotat den tyska matkedjan Lidl. Vi uppmärksammar alldeles speciellt hans försvarstal: ” Ja men jag ville bara ge dom litet gratis mediareklam.” Det skulle Goebbels ha gillat! Heil på dig Ilmar!

Liberalerna håller  på att av egen kraft manipulera sig ut ur riksdagen. Detta folkparti för vilka pappa på trettiotalet satt i kommunalfullmäktige i Mariestad. Hur kunde han? Orsaken var förstås att liberalerna var det enda partiet i det svenska trettiotalet som öppet kritiserade nazisterna. Kommunisterna då? Nej Stalin var vid just denna tid fullt inbegripen i ett samarbete med Hitler för att kunna dela upp Polen emellan sig, men times they´re changing, som redan Bob Dylan sa. Eller : Sånt är livet om man nu hellre föredrar Anita Lindblom.

Pleased to meet you

Hope you guess my name

what´s puzzling you

is the nature of my game.

Lämna en kommentar