Kackerlackor är bara så missförstådda!

Janne Bäckmans låt “Missförstådd” har verkligen flytit upp till ytan igen. Anita Lindblom borde verkligen ha sjungit in den. Texten känns ju som vore den skriven till henne. Men hur det nu än var med det, hade ett samarbete med Hellzephyrs kompetente låtskrivare varit fan så mycket bättre för la Lindblom än det märkliga kompanjonskapet som ingicks med smygskummisen (runkaren?)Hasse Edler.

En annan som uppenbarligen allt som oftast är sååå missförstådd är ju Hammarbys Zlatan Ibrahimovic,men han kan ju inte sjunga. Bilderna av den stramt ihopbitna Ibra under det att den svenska nationalsången spelades innan landskamperna talade sitt tydliga språk. Mannen från Rosengård kunde inte sjunga! Eller hade han kanske ont i magen? Nej han var nog precis som Ilmar Reepalu och alla jävla kackerlackor i hela världen:  Bara så missförstådd.

Jag ser i dagspressen att AIR FORCE 2 har krockat med en fågel. Planet fick nödlanda, men hur fan gick det med fågeln? Svar önskas till notorisk djurvän.

Samma tidning avslöjar att känd socialdemokratisk minister har köpt in munskydd för miljoner , som han uppenbarligen inte riktigt vet hur han ska använda. Därför har han gömt dom någonstans. Var? Det har han förmodligen glömt bort. Men detta är vad som vanligtvis karaktäriserar socialdemokratisk politik. Det var bättre på Palmes tid. Då kom man i varje fall ihåg det man hade glömt. Idag råder det rena rama Alzheimer på partikansliet, som uppenbarligen aldrig kommer ihåg vad man lovat väljarna.

Politik är för övrigt något att slå sig på om man vill tjäna mycket pengar, då månadslönerna slår det mesta i höglönebagen. Så kära vänner rösta på mig i nästa val! Vilket parti? Det skit i samma. Bara lönen är bra och pensionen! Jag vill ha lika mycket som moderate Hans Forsberg i Göteborg som nu får sex miljoner i pension. Det är ändå för väl. Nu kan han fortsätta med sina sexköp även efter sextiosju. Hurra!

Lämna en kommentar