Jo, jag är svensk!

Född i Stockholm, men har också bott i Göteborg. Sedan 20 år är jag bosatt i vackra Malmö. Min mamma var född i Lund och min pappa i Kristiania ( sedemera Oslo, Norge). Dessförinnan lär familjen ha invandrat från Minsk, dåvarande Vitryssland. Jag studerade faktiskt ryska på Stockholms universitet, men det ska nog ses om en parentes för jag är väldigt svensk. Dricker mitt brännvin på Midsommarafton, har varit tämligen berusad varje nyårsafton alltsedan jag var en rätt så ung man mm, mm. Men ändå sitter jag här på min kökspall och bekymrar mig för vart världens bästa land har tagit vägen. Nej, det är inte invandringen som stör mig. Röd och vit, gul och svart gör det samma har han ju sagt och det är också på samma sätt jag ser det. Nej vad som skrämmer mig är den totala feghet som har brutit ut i detta mitt land. Här kommer tex dagens största dumhet: Staten ska betala ut 840.000 i skadestånd till en våldtäktsman bara för att han pga sin unga ålder fick ett något strängare straff än vad lagboken stipulerar. 840.000 my ass! Straffrabatter göder bara gängkriminaliteten. Ibland stinker den svenska dumheten långt över våra gränser!

Vad som också gör mig riktigt förbannad är att iaktta hur skolverket regelmässigt smörjer islamistiska grupper med feta bidrag. VAD FAN SKA DET VARA BRA FÖR! Och hur i helvete ska man kunna skicka 1 miljard om året till Afganhistan utan att Talibanerna lägger beslag på hela kalaset?!? Men dom kommer väl inte att köpa vapen? Nej, det behöver dom inte säger vän av ordning. Nej sånt får dom ju gratis från Ryssland och Kina. Nej dom ska köpa böcker för pengarna att sprida ut över ängarna.(bergen?) Företrädesvis koranen med guldpärmar, men förmodligen smyger det nog in en och annan Mein Kampf bland alla bönböckerna,

Slutligen kan jag bara i oändlig sorg konstatera att min stora idol och förebild Bob Dylan idag har blivit åtalad för sexövergrepp mot 12-årig flicka. Att han vid tillfället på sextiotalet bara var tjugoplus är för mig ingen förmildrande omständighet. Jag säger bara: Låt det inte vara sant! Snälla rara: Låt mig få ha kvar ett enda helgon!

Kan också likt en epilog berätta att den förre borgmästaren Ilmar Repaluu har blivit polisanmäld för att han dagligen pissade i hissen på sin förra arbetsplats. Vem torkade upp det? Hans fru?

Lämna en kommentar