Jimmy Åkesson skrattar gott i sitt svarta skägg.

Sverige har verkligen blivit ett genomkorrumpterat land. Fusk med bidrag och upprättande av falska studiecirklar är numera legio och viktiga myndigheter som skatte- och kronofogdemyndigheterna har totalt tappat sina gaddar. Vart tog den hederlige svensken vägen?Och framförallt; Hur fan kan vi stillatigande acceptera all skit som vältras in över oss?

Dagens första notering är Ebba Busch som dödförklarar Alliansen. Skitsur som hon är på Annie Lööfs samarbete med ärkefienden Stefan Löfvén tar hon i så att hon de facto sågar av grenen hon själv sitter på. Det är bara att konstatera: Löfvén lyckades med sitt största mål. Han spräckte  alliansen. Vilket självmål Ebba! Nu blir du aldrig minister. Det är ju för fan ett axiom: Ingen borgerlig regering utan en icke-socialistisk allians. Vinnare: Jimmy Åkesson, som vanligt kan han skratta gott under sitt svarta skägg.

Jag registrerar ytterligare en attack på brandmän i tjänst. Det gör mig både orolig och förbannad. Attacker mot blåljuspersonal tar jag aldrig lätt på. Här krävs det betydligt hårdare straff för de ligister som så totalt missbrukar vår gästfrihet. Vi måste börja verkställa de utdömda utvisningstraffen. Vi hjälper människor i nöd som kommer hit. Deras barn får gå i våra skolor och sjukvården öppnar sina dörrar. Det är vår medmänskliga essens! Detta vårt goda beteende ställer förstås krav som de flesta invandrare klarar av att möta. Men de som inte visar oss människor som bor i det här landet den respekt vi är värda behöver vi inte ha här! Jag är dödstrött på att se scener likt de som utspelade sig i Rosengård förra helgen. Lär av Danmark!

Lämna en kommentar