Jehovas vittnen i brevlådan och Kuken Ilmar som handelsbolag.

Girigheten har blivit en ny folksjukdom.Den sprids likt ogräs över vallarna. Inte minst i dessa coronadagar när regeringen sprätter ut miljarder till egenföretagare i nöd. Speciellt fusket med karensersättningar är så omfattande att Försäkringskassan har känt sig tvingade att extraanställa nyanlända för att kunna ta itu med det. Dock; de allra mest giriga hittar vi på det kungliga slottet i Stockholm. Familjen Bernadotte , dvs Knugen med bihang har länge skott sig på skattebetalarnas välvilja eller snarare okunnighet om vad som försigår bakom de fördragna palatsgardinerna. Vi har tex i dag noterat att prinsessan Madeleine har tillskansat sig 5 miljoner för en lyxlägenhet, att användas för övernattningar i huvudstaden. Är jag avundsjuk? Nej, men jag fattar bara inte vad vi ska ha det kungliga patrasket till.

Jag fick ett handskrivet brev från något fan till Jehovas Vittnen i brevlådan igår. Nej, jag sympatiserar inte med dom, men tycker ändå att det är litet rart att någon lägger ner så mycket tid och kraft på att försöka påverka människor dom aldrig har träffat.

Har förstått att tullarna vid Öresundsbron äntligen har tänkt sig att sätta stopp för den regelbundna spritsmugglingen. Den har ju fått pågå helt ostörd ända sedan bron öppnades. De personer som deltar i denna illegala hantering av rusdrycker är som oftast avlönade av Försäkringskassan, som således ersätter dom för diverse påhittade sjukdomar. Spriten säljs sedan regelmässigt på smågatorna kring Möllevångstorget och de flesta kunderna är unga människor som inte har falska leg att handla på Systemet med. (Ja, jag vet att Kuken Ilmar har börjat sälja sådana, men han är så jävla  dyr att det uppenbarligen blir billigare att köpa utan leg direkt av de sjukskrivna langarna. Det viktiga är ju ändå att man kan bli rejält full.

Slutligen kan jag meddela att det nya företaget Kuken Ilmar nu är inregistrat som handelsbolag i Malmö. Mera om det i någon kommande drapa.

Lämna en kommentar