Jag vill ha tillbaka landet jag växte upp i!

Jag läser gärna utländsk press, framförallt engelsk, spansk och fransk. Huvudskälet är förstås att hålla mina språkkunskaper någorlunda levande, men som svensk är jag förstås intresserad av det som skrivs om mitt land. Jag måste tyvärr konstatera att det har skett en gradvis förändring av ämnesvalet de senaste tjugo åren.  Numera är Björn Borg, Ingmar Bergman och till och med den svenska synden avslutade kapitel,för idag skriver man nästan bara om vår totalt misslyckade integration och att vår största exportvara är importerad  kriminalitet. Los Suecos sprider skräck på Costa Blanca. Inget att vara stolt över. Danmark har börjat stänga till sina gränser för att slippa de svårt kriminellt belastade nysvenskarna. Vad gör vi åt det? Ja regeringen Löfvén gör inte ett jävla dugg! Man kan ju inte ens skicka iväg de utvisningsdömda! Då blir det istället fritt fram för dom att fortsätta livnära sig på grov brottslighet. Att gå under jorden i Malmö verkar otroligt enkelt. Vet inte vad det kostar att byta identitet, men pengar är nog inte problemet i dessa kretsar.

Allra mest synd är det om de hyggliga  invandrarfamiljerna. De som håller vår underdimensionerade vård under armarna. De som försöker lära sig svenska och faktiskt betalar skatt.Ändå ska de tvingas bo med gängligisterna i våra utsatta områden, som dessvärre verkar växa sig större hela tiden. Så vad fan håller ni på med Löfvén & Co? Det är dags att ni  verkställer de dömda utvisningarna och börja gärna med visitationszoner så att polisen kan plocka in vapen!  Dessutom: Utdöm dubbla straff för gängtillhörighet som man gör i Danmark.

Nej, personligen är jag inte särskilt rädd. Jag vågar till och med gå ut på kvällspromenader i centrala Malmö, men jag vet många som helst avstår. Detta är så fel, så fel! Gör något åt det Löfvén! Sluta att gömma dig bakom flummiga kriminologer. Jag vill ha tillbaka det Sverige jag växte upp i!

Lämna en kommentar