“Jag ska kasta vatten på dom jävla lärarna!”

Dagens stora nyhet kommer från Svedala. Man ska sluta klippa gräset i Bara och Klågerup. Detta slås upp i Sydsvenskan där tanterna annars bara skriver om Tunna Blå Linjen och MFF. Kanske årets Scoop?

Idag börjar svenska fotbollslandslaget kvalspela inför VM i Qatar. Zlatan gör comeback så jag ska så klart titta, men hur fan kunde det vidriga landet Qatar få detta prestigefyllda evenemang? Under iordningställandet av nya arenor har 6500(!) gästarbetare omkommit.

Flygbolagen har haft svårt att betala tillbaka sina passagerare som pga coronan inte har kommit med på inställda avgångar. Norwegian har bestämt sig att betala ut 5 % av inbetalt belopp till varje resenär. Ajöss och goodbye Norwegian! Däremot heder och ära till Ryan Air. Igår fick jag tillbaka hela mitt inbetalda belopp. Det tog nästan ett år men ändå-bravo!

Svenskar är ett känsligt, mycket lättkränkt släkte och som ett tecken från himlen  kommer således allt fler förtalsåtal in till våra tingsrätter. Idioti!

SVT, smittade av glättigheten på TV 4 och i sociala medier, tog sig för att arrangera presskonferens med kladd-Lambertz,som fick gott om tid att ta heder och ära av en stackars, förvirrad kvinna.

Masskjutningarna med dödlig utgång ökar i USA liksom i hela västvärlden. Mönstret är detsamma överallt. Det är i problemområden det sker och det är nästan alltid den invandrade befolkningen, som myndigheterna ändå inte vill ha, som går åt.

Slutligen vill jag bara torgföra min upprördhet över att lärarna i Mollys skola tillåter de små gossarna från orten att bruka ett språk, fyllt av riktade könsord mot flickorna i klassen.Det borde inte tolereras, men man vågar helt enkelt inte. Beklämmande!

Nu ringer Ilmar: “Du har helt rätt Braveheart. Dom är för jävliga. Jag ska ta mig till skolan och pissa på dom!” “På pojkarna?” Nu kommer det typiska Reepaluvrålet: “Nej för fan . Jag ska urinera på dom jävla lärarna!”

Lämna en kommentar