Jag ska jävla i min själ göra en polisanmälan!

Just nu rusar smittspridningen mot nya toppar. Löfvén förbannar och svär över alla människor som inte gör som han säger, utan bara springer omkring på varuhus och handlar i alla möjliga affärer som fortfarande har öppet. Hur det är med det vet jag inte men Stefan  har möjligen rätt i att det är lika mycket folk ute på stan här i Malmö, som någonsin förr. Business as usual. Varför bryr sig då inte malmöiterna om vad statsministern eller för all del “den värsta skylla-ifrån-sig ministern” Lena Hallengren säger? Svaret på denna fråga är enkelt. Man litar inte på folk som aldrig tar ansvar för sina egna beslut. Under vilken sten hittade dom Hallengren? Kan inte någon rulla tillbaks gnälltanten? De flesta stänger ändå av TV:n när hon kommer upp i rutan. Skitsnack har folk fått nog av. Lena Hallengren påminner alldeles för mycket om den där vidriga lärarinnan, som förstörde min tid på gymnasiet. Henne känner ni väl igen, alla som har gått i skolan har råkat ut för en sådan. De fanns så många av den sorten att det ju räckte till att uppfostra en hel generation.

En annan gnällspik är idrottens företrädare Björn Eriksson, som säger att hela hans rörelse kommer att gå åt helvete om de inte snarast får en massa stödmiljarder. Vilka då? Fotbollsspelarna som varje månad kvitterar ut sexsiffriga belopp eller klubbarna som betalar ut dom? Nej Björn, idrotten går inte under så lätt. Det kommer alltid finnas småpojkar utspridda på varenda gräsplätt i landet lekandes med världens roligaste leksak: Bollen!

Beklaga kan man också de artister som vill att skattebetalarna ska ersätta deras miljonintäkter. Nej, mina vänner, kulturen kommer inte att gå under bara för att ni inte kliver upp på scenen. Den har överlevt all ondska i världen, alltifrån kejsarna i Rom via Stalin och Hitler och nu ända till coronapandemin.

Slutligen så lovade jag Ilmar Reepalu att lägga ut detta hans meddelande på bloggen. Jag citerar: “Någon jävla kommunist har snott mina pampuscher. Jag ställde av mig dom inne hos Björn på Blue Desert Music för att inte blöta ner hans nyskurade golv medan jag rotade runt bland hans skivor. När jag skulle gå hem med mina nystulna plattor var  bottinerna borta! Jag fick gå hela vägen hem i mina handsydda, italienska lågskor! Jag ska jävla i min själ göra en polisanmälan!”

 

Lämna en kommentar