“Jag har redan en apa i dörren!”

Här kommer litet svallvågor från en mycket händelserik tisdag.

Liberalerna och Centerpartiet har till slut målat in sig i ett hörn. Vad som nu än händer efter de sammanklappade förhandlingarna mellan fack och arbetsgivare, finns det inga bra vägar kvar att gå för de så kallade samarbetspartierna. Det kan mycket väl bli ett nyval och då är det ajöss och goodbye för liberalerna och en ordentlig minskning att vänta för Annie, som inte begriper hur hon ska hantera immigrationsfrågan. Miljöpartiet vädjar, naturligtvis förgäves, till arbetsmarknadens parter att förlänga sin förhandlingstid, men det är nog bara språkröret Per Bolund som inte vill förstå att det är kört. Är det för att rädda regeringstaburetterna? Jag hoppas förstås att vi slipper den här regeringen, som inte alls har varit bra och dessutom behöver vi ett starkt miljöparti som kan jobba med vår tids största ödesfråga- ja just det! – Miljön! Hur illa jag än tycker om det statsbärande betongpartiet ,måste jag lyfta på hatten för Sveriges i särklass bästa politiska schackspelare Stefan Löfvén! Han har totalt krossat alliansen och kan nu sitta kvar som statsminister så länge han vill. Stackars Sverige!

Igår tittade jag också på den amerikanska presidentdebatten, som på en gång totalt kukade ur! Vilka usla debattörer! Trump, en självbespeglande , smygskallig, vulgär drummel eller Biden, en Alzheimerpatient? Vilket skulle vara värst? Nej usch och fy fan! Västvärldens största demokrati behöver en helt andra ledare.

I Sverige har pandemin på vissa håll tagit ordentlig fart igen ,samtidigt som man öppnare upp samhället igen. En antites?

Alltfler människor hittar till Blue Desert Music eftersom man har förstått att det är där allt roligt i Malmö händer. Jag har föreslagit Björn att sätta ut en apa med positiv i dörren, men han säger att han redan har en där som blåser politiska ballonger.

So long!

Lämna en kommentar