Jag har aldrig pissat utanför stolen!

Vi blir avstressade , får lägre blodtryck när vi ser  bilder på söta djur. En väl känd sanning som gång på gång bekräftas av vetenskapliga undersökningar. Vi har alla våra favoriter . Mina är förstås kattungar och hundvalpar.  Men också quokkas och alpacas. Om ni  aldrig har sett en quokka kan det bero på att den i sitt levande tillstånd befinner sig på södra halvklotet. Men googla fram den så förstår ni vad jag menar! Urgullig!  Min dotter Molly presenterade mig nyligen med fina teckningar föreställandes just dessa fantastiska djur från  way down yonder!

Min katt Lindy är på det hela taget också ett rätt rogivande djur. Utom innan hon får sin morgonmat upplagd i skålen. Då förvandlas det lilla gulliga ullnystanet till ett gallskrikande monster. Antagligen inte alls bra för mitt eller för all del hennes blodtryck.

I fredags smällde det igen här i grannskapet. Bor jag i ett utanförskapsområde? Nej inte alls! Det var nog bara en helt vanlig Malmöaffärsuppgörelse som gick litet snett. Det var väl därför någon smällde av en bomb utanför frisersalongen på Östra Förstadsgatan. Jag pratade med Björn, som har sin skivaffär alldeles bredvid. Smällen hade hörts över hela Malmö, men Björn trodde inte att det var en bomb  “Äh det var nog bara den där jävla Reepalu som smällde av en uppblåst påse!” ” En påse?” ” Ja har du inte sett hur han sitter och blåser upp påsar?” “Som han sedan smäller?” “Ja, han tror ju att det roar folk som passerar” Kanske det.

Min äldsta dotter , som har tre pojkar bekymrar sig över ett klassiskt problem . “Dom träffar inte rätt när dom pinkar! Vad beror det på?”Ja, vad ska man säga? Själv har jag aldrig någonsin pissat utanför stolen. Tror jag.

Däremot ser jag alltid nyhetssändningarna på SVT. Tycker att dom är överlägset bäst. Å andra sidan tycker jag inte att vi skattebetalare ska behöva betala för de märkliga underhållningsprogrammen dom producerar. Överlåt den skiten till de reklamfinansierade bolagen.

Hej då!

Lämna en kommentar