Ja vad fan? Det är väl bara att tjacka spikskor och listigt smyga iväg.

Det är så tråkigt med Nackatjejen Mona Andersson, som blev sossemyglaren Sahlin. Så verkar det gå för alla unga, lovande världsförbättrare som likt malen på natten söker sig till ljuset hos det stora partiet. Dom lockas förstås av extremt höga löner och maktpositioner. Mänskligt, men inte värdigt en politisk sammanslutning som kallar sig för Sveriges arbetarparti. Extra pinsamt blir det ju när nyss nämnda Mona Sahlin ska förklara alla sina misstag. Tråkigt, Tråkigt!

En annan pinsam tillställning rullar på för fullt inför TV 4:s tittare. Flaggskeppet Idol har ju totalt krackelerat! Nu får deltagarna sitta på sina hotellrum och sjunga. Den lilla flickan som åkte ut på fredagspremiären var i sin ensamhet otröstligt, gråtande uppriven. Hon testade dessutom, liksom flera av de andra deltagarna, covidsmitta. Nej lägg ner skiten nu och på en gång så kanske ni kan komma igen nästa år.

Inser i dessa tider att livet inte är oändligt. Många gamla vänner och för all del ovänner lämnar tidslinjen. Jag har börjat inse att jag förr eller senare kommer att lämna denna jorden lika fattig som jag kom. Å andra sidan tar jag ju med mig alla de upplevelser jag har samlat på mig. Dessutom lämnar jag efter mig fem barn med litet Janne-gener här och var. Så när den dagen kommer kan jag ändå vara glad och nöjd.

Ser att de väpnade narkotikakonflikterna i Sverige ökar. Ja, vad fan väntar ni er? Det börjar likna läget i några av de farligaste städerna i världen, som jag ändå mestadels haft stort nöje att få uppleva. Buenos Aires där jag rockade loss till på småtimmarna, New York där jag många gånger promenerade hem mitt i natten, Bangkok där jag blev utsatt för ett rånförsök på en liten bakgata.Jag undkom som skjuten ur en kanon till tättbefolkade Siam Road i en fart a´ la 11,1 på hundra meter.

Nu  börjar vansinnigt nog livet i Malmö allt mer likna det jag har upplevt på vissa främmande orter. Ja vad fan… det är väl bara att tjacka spikskor och listigt smyga iväg.

Vi hörs

Lämna en kommentar