Ja precis. Jag gillar att supa loss!

Something in the way she moves

attracts me like no other lover

Something in the way she woos me

I don´t want to leave her now

you know I believe and how…

(Den bästa låten som spelades in på Abbey Road!”)

Sakfel? Jag bryr mig inte. Ett bra drama är alltid sevärt. Jag älskar filmen om Monica Z och tycker mycket om Atlantic Crossing. Heil V Gurra!

Ett fåtal människor skadas vid hajattacker varje år. 100 miljoner hajar dödas samma år av fiskeindustrin. Man fångar dessa stora fiskar, skär av fenorna och dumpar tillbaka dom för drunkning. Inte så underligt att naturen har börjar slå tillbaka mot oss tyranniserande upprättstående världshärskare.

Allt färre söker sig till polisutbildningens skolor. Yttre tjänst är nog bara lockande för sadister, rena rasister, antisemiter och homofober. Litet av denna verklighet visas ändå i den hyllade serien Tunna Blå Linjen. Kanske det är dags att på allvar stänga svängdörrarna som ständigt synes vara vidöppna för de kriminella. Straffrabatter? Blaha, blaha!

Min bostadsrättförening har i Apan Cefir fått en ny  ordförande. Det är väl därför dom har börjat odla bananer på gården. Vår ständige gäst, den förre borgmästaren Ilmar von Pitt säger sig älska detta: “Ja, det är så mycket roligt man kan göra med bananer!”

50 av kungliga slottets personal har sagt upp sig. Dom gillade inte att bli hunsade av kungaparets kompisar. Där hör du Cecilia Hagen!

Slutligen: Den fjärde deltävlingen i Mello blev underhållande pga de två programledarnas vansinne. Dessutom var några av bidragen riktigt bra. Tänker gärna på gotländskan som sjöng ut rätt från hjärtat.

Nu ringer den förre borgmästaren Ilmar von Pitt: “Jag tyckte Sannex var bäst!” “Jasså dom som sjöng om All Inclusive?””Ja precis. Jag gillar att supa loss !”

Lämna en kommentar