Ja, men va fan! Det är ju meningen!

En ny grupp välfärdsskurkar att förarga sig över har intagit vår sociala arena: Vaccinfuskarna! Småpampar litet varstans i Sverige, som låter sig själva med familj och barn vaccineras före riskgrupperna. MygelSverige växer som svamparna i skogen en riktigt regnig höstdag.

“Skär ner på kamelfarmar, genusprojekt och jihadiststöd!” Ett fältrop hämtat från de högklackade, unga KD- kvinnorna. Tyvärr: Jag håller med.

Barnfamiljer i Malmö har allt svårare att hitta ny bostad när de pga utebliven hyra blir vräkta. Enligt socialtjänsten krävs det åtminstone en missbrukare i familjen, för att de ska få tak över huvudet. Kommer vi få gatubarn i Sverige? Det har vi redan.

Såg Annie Lööf utfrågas i Aktuellts 30 minuter igår. Jag sympatiserar inte med hennes nyliberalism, men vilken fantastisk personlighet hon är. Lööf verkar dessutom vara den enda som på riktigt vågar stå upp mot populism och nynazism.

Sluta att stödja minkuppfödare! Dessa djurplågare borde ha fått lägga ner sin verksamhet för länge sedan. Denna riktigt taskiga djurhållning som i sitt sköte bär nya pandemier ska vi naturligtvis avskaffa med omedelbar verkan!

Ett förintelsemuseum i Malmö? Skulle sättas i brand tämligen omgående i en stad där jihadister får verka öppet utan någon märkbar reaktion från de styrande socialdemokraterna. Den förre borgmästaren Ilmar von Pitt inlägger dock att muséet kunde vaktas av en återinsatt Zlatanstaty vid ingången.

Ungdomshem för missanpassade tonåringar… vad är det?  Tror verkligen någon att dessa vuxna barn ska kunna återanpassas till samhället med sparkar och slag? Den skolundervisning som bedrivs på hemmen är dessutom så dålig att ingen på allvar deltar i den. Igår läste jag i Göteborgsposten att vissa frikyrkliga grupper vill komma in för att så att säga få ordning på torpet.  Ska dom kanske slå de intagna med biblar i huvudet?

Just den förre borgmästaren Ilmar von Pitt iakttogs i morse kastandes ut någon kletig smörja på Östra Förstadsgatan. Halkbekämpade han? “Nej för böfvelen! Jag häller ut såpa och vatten kryddat med småspik!” Jag blev kanske inte särskilt förvånad men ändå: “Ja, men då kommer ju bilarna halka runt och få punka!” Nu skrattade den lille mannen sardoniskt: “Jan men vad fan. Det är ju meningen!”

Lämna en kommentar