Ja för fan. Dom älskar när det smäller!

Someone like you makes it hard to live

without somebody else

Someone like you makes it easy to give

never thinking of myself

Konstaterar att Mello är igång och att allt således är som vanligt. Nåja, den sittande publiken har ersatts av ljudeffekter utan ballonger. Jessica Andersson, som åkte ut första deltävlingen säger sig fatta just ingenting. Sorry Jessica, men du har passerat den magiska åldersgränsen när man inte längre har någon chans att gå vidare. Trist men lik förbannat sant. Men Owe Thörnqvist då? Ja du Jessica, kanske skulle du ha kastat ut litet korv med bröd från scen?

Nyamko Sabuni, vad fan håller du på med? Ska du försöka trolla fram ett extraval?

Har ryktesvägen förstått att Fredrick Federley har planer på att böga loss i politiken igen. Han har inte en chans! Så liberala är inte ens Centerpartiet.

Har Stalin kommit tillbaka? Tror nästan det då den ryska regimen gång på gång bekräftar att den varken bryr sig om grundläggande mänskliga rättigheter eller grundläggande internationella spelregler stater emellan.

Jag har sett att förre borgmästaren Ilmar von Pitt har lagt ut riktiga pistoler i skyltfönstret till sin nyöppnade leksaksbutik på Caroli. “Pistoler till barn?” “Ja för fan dom älskar när det smäller!” Något förvånad frågar jag vidare: “Men var får du tag på alla dessa vapen?” Ilmar ger mig sin klurigaste min: “Ja men vad fan det ligger en picka i stort sett varenda soptunna i Malmö!”

Lämna en kommentar