Ilmars håll i gång begravningar.

Nu har dom jävla idioterna som styr våra angelägenheter här i Malmö slagit knut på sig själva igen. Efter att ha sänkt restaurangerna har man nu gett sig på Hylliebadet. Smittorisk? Var någonstans?I den klorerade bassängen? Nej.  Eller i bastun , som alltid håller minst 60 grader? Nej, viruset gillar varken klor eller fuktig värme. Men dom menar kanske omklädningsrummet där man redan har låst vartannat skåp för att vi motionärer inte ska komma för nära varandra? Nej, vi har lärt oss att hålla avstånd. Så jag säger bara ge oss tillbaka motionssimmet!

Jag ser i Sydsvenskan att Ilmar Reepalu har startat upp ett nytt företag: Ilmars Håll i gång begravningar. Jag ringer upp för att kolla vad den lilla bävern nu håller på med. “Hej Ilmar , vadan  detta?” Det kommer ett gurglande , ystert skratt från Reepalu. ” Ja, men det fattar väl till och med en dumskalle som du. Det ligger stålar i festverksamhet. Det greppar du väl! Stängda krogar, hajar du?” “Ja, men man får ju bara vara 8 personer!” Nu hånskrattar den förre borgmästaren. ” Ja, men inte på begravningar. Då får man vara 20!” “Du Ilmar, jag är inte säker på att jag förstår.” Nu returnerar Ilmar med ett flin som är så brett att det hörs i telefonen. “Ja men jag slänger bara in ett par kistor så dom kan sitta i dom och klunka Reepalus groggar. Skål på dig!”

Ja, vad fan så märkligt som alkohollagen tolkas i Malmö och Lund är Ilmars företagsidé antagligen fullt möjlig. Jag hinner knappt lägga på förrän den fd sossepolitikern ringer upp. “Du Braveheart jag såg att du hjälpte Lasse Hallberg med en bankgaranti till en rockkonsert i Stockholm. “Ja det stämmer.” “Vad bra, då vill jag att du hjälper mig nu. Jag behöver stålar till två nya kistor!” Jag suckar tungt” “Men det går inte!” “Varför då?” “Det har du ju själv sagt. Det jobbar ju bara judar på bankerna!”

Lämna en kommentar