Ilmar von Pitt öppnar kommunal toalett på Lilla Torg.

Stefan Löfvén med fru verkar vara ett trevligt par, men gör det honom till en bättre statsminister? Nej så länge han aldrig får någonting gjort spelar det nog ingen roll. Oavsett vad som händer verkar han ändå kunna sitta kvar. Främst tror jag det beror på bristande konkurrens, för jag menar bara: Vem fan vill ha in Ebba Busch som minister? Hennes giriga, för att inte säga helt oempatiska karaktär har rejält kommit i dagen allteftersom hennes misslyckade husaffär rullar vidare i offentlighetens ljus.

Dagens viktigaste fråga tycks vara: Vilka ska vaccineras först? För mig förefaller det mest angeläget att börja med all vårdpersonal. LO-kärringen får allt vackert vänta.

Jag tittade på utfrågningen av Mattias Karlsson , SD:s ideolog  , i “Min Sanning” på TV. Jag tror inte att Löfvén har något att frukta från det hållet. Mattias framstår som en rejält ambivalent person. Det är alldeles uppenbart att han inte riktigt vet vem han är eller vad han vill.

Jag retar mig allt som oftast på Knugen, hans familj och deras vänner. De lever verkligen ut sina privilegier på skattebetalarnas bekostnad. Avskaffa monarkin! Vi behöver den inte! Sverige ska styras av sin folkvalda regering och därmed basta!

Min kära gamla stad Södertälje håller på att spricka av all inflyttad kriminalitet. Riktigt sorgligt tycker jag som minns åren som lärare i Ronnaskolan med värme. Då räckte det med att höja rösten för att få tyst i klassen. Idag behöver man antagligen en Glock innanför västen för att känna sig säker bakom katedern.

Såg att Ilmar von Pitt med hustru Haggadah ska öppna en ny kommunal toalett på Lilla Torg i Malmö. Frågan är väl bara hur pass välbesökt skithuset kommer att bli. Ilmar tänker sig en entréavgift på trettio spänn! ” Ja med du vet kärringen ska ju sitta i dörren och det gör hon ju inte gratis!” Nä, vad fan, vem gör något gratis nu för tiden. Risken är dock stor att folk kommer att uträtta sina behov free of charge utanför Ilmars bekämlighetsinrättning istället.

Nog för idag. Ha en trevlig kväll!

Lämna en kommentar