Ilmar von Pitt har beställt visitkort.

Min dotter Molly , 14 år går i sjuan och deltar således i hemundervisningen via video. Jag antar att det pga smittorisken är nödvändigt. men det drabbar ganska hårt, när barnen mer eller mindre isoleras dygnet runt. I Mollys ålder är ju halva glädjen med skolan att få träffa kompisarna. När detta uteblir gäller det ju för pappa att hitta på roliga saker, så att en annalkande depression kan hållas på behörigt avstånd. Jag måste erkänna att det inte är särskilt lätt. Det blir väldigt mycket verklighetsflykt via spel och serier.

Kvasi-idioterna sprider i vanlig ordning konspirationsteorier på nätet. Nu är det vaccinationen som förtalas. Dessa tjockskallar borde kunna bötfällas, då det är av största vikt att så många som möjligt vaccineras så fort det bara går. Det är det enda vapen vi har mot den dödliga pandemin.

På tal om idioter: Hockey VM kan naturligtvis inte läggas i Belarus! Mitt gamla Vitryssland styrs idag av despoter som jagar sin befolkning med hugg och slag framför sig. Ge inte dessa tyranner några PR framgångar!

Jag har litet svårt för Lotta Lundberg som dagligen ses jaga publicitet i media. Har hon inte förstått att folk har tröttnat på henne?

Däremot gillar jag Lena Endré. Skål!

Sven Wolters beundran av Nordkorea och Stalin är inte helt lätt att förstå. Det är betydligt lättare att förstå hans stora populäritet. Vi har tack och lov en förmåga att älska vissa människor mer än de dumheter de stundtals kläcker ur sig. Wolters varma personlighet gick alltid igenom rutan.

Ilmar von Pitt med nytt namn har förstås beställt  visitkort. Inget konstigt med det , men hur han fick tryckeriet att figurera korten som små pittar är ändå ett bevis på att den fd toppolitikern fortfarande är duktig på att utöva påtryckningar.

Nu gör vi som Tegnell säger: Vi tvättare händerna och isolerar oss i våra bostäder. Attjo prosit på er!

Lämna en kommentar