Ilmar säljer kopiss på Östra Förstadsgatan!

Jag blir alltid lika upprörd när kriminalitet mot barn avslöjas. 22 våldtäkter utförda av Fredrick Federleys pedofilfästman.  Hur många oupptäckta skulle kunna läggas till ?  Det är mycket, mycket illa och nästan lika illa är Centerpartiets försök att att gömma undan detta. Det går inte och hur fan ska man kunna ha respekt för Annie och hennes parti efter detta? Kom nu inte och säg att pedofiler finns i alla partier för det gör de absolut inte. Rensa i boet nu Annie, NU!!!

Jag ser att Greta Thunberg ska få vara chefredaktör på Dagens Nyheter för en dag. Bra idé! För mig kunde hon gärna få stanna på posten betydligt längre. Betydligt större idioter har innehaft posten.

Nu till en herre som säljer buteljerat kopiss på stan.I förmiddags mötte jag nämligen Ilmar Reepalu, på Östra Förstadsgatan dragandes en lövad skrinda hängandes efter i svansen. Fullt med fyllda flaskor var pålastade. “Ska du fira midsommar i förtid eller är det bara den illegala spritförsäljningen som är igång igen?” frågade jag. Den lille före detta borgmästaren sträckte på sig stolt som en tupp och så gal han på: ” Nej du Braveheart . Det här är produkter från min nystartade firma: Ilmar & Kuken. ” “Jasså du har slagit ihop dina påsar med Kuken Rommel?” “Just det!” “Vad är det i flaskorna?” frågade jag, faktiskt litet nyfiken. ” Vi har mixat ihop en revolution med kopiss till alla skalliga Malmöbor!” “Så där ja”fick jag litet häpet fram ” Ja man bara smörjer in skallen en gång om dagen och sen börjar håret växa utav bara helvete!” “Kan du lämna garantier?” frågade jag. Nu tittade Ilmar upp på mig med uppriktig förvåning i blicken. ” Vad då garantier! Vi socialdemokrater lämnar väl aldrig några garantier! Vi ställer ut löften! Flera om dagen!” “Vad kostar flaskorna” frågar jag litet försiktigt. “98:50 /styck. Hur många ska du ha?”

Lämna en kommentar