Ilmar säljer Coronapussar. Kontant!

Jag är inget fan av Ebba Busch. Jag har alltid upplevt henne som en good time puppi nutta , som antar åsikter som ger bäst valuta i valurnorna. Hon är ju bara en första klassens politisk opportunist helt enkelt.  När hon sticker upp fingret i luften är det för att känna åt vilket håll det blåser från. Men nu har hon själv tydligen  gått på en ordentlig blåsning. Hon har helt lagligt köpt ett hus av en sällsynt osmaklig gubbstrutt , som i efterhand har insett att han har sålt till fel person. Släktingar har dykt upp som löss i horan Bettans säng och krävt sin rätt att få köpa nyss nämnda fastighet för samma nedprutade pris som Ebba har bjudit. Den gamle mannen tar nu till den klassiska gråtvalsen och vill backa köpet. En riktigt billig story med andra ord, men jag tycker att du ska hålla på din rätt Ebba, om det så  är för första gången i ditt liv, annars framstår du som en rätt liten person, knappast  värdig en ministertaburett.

På tal om cynismer kan jag denna dag konstatera att Annie svänger i gymnasielagsfrågan. Den damen är naturligtvis inte att lita på och det borde de besvikna miljöpartisterna ha lärt sig. Hon passar bra ihop med sossarna. Samma skrot och korn! Jag tycker bara så jävla synd om de ensamkommande gossarna som hade tänkt sig en framtid i det förlovade landet.

När det gäller företagsamhet slår Ilmar Reepalu vissa rekord. Nu har han satt upp ett stånd utanför Blue Desert Music på Östra Förstadsgatan. Där säljer han blöta kyssar till tonårstjejer som vill bli Covidsmittade och därefter friska i god tid till studentexamen. Han tar bra betalt för det också. Jag måste fråga: “Hörrudu Ilmar , är du verkligen Covidsmittad?” Han spottar ut en snusloska rätt i backen framför mig innan han svarar: “Hur fan ska jag veta det?”

Lämna en kommentar