Ilmar och de tre fyllekärringarna

Hoten mot blåljuspersonalen i Malmö måste stoppas! Sluta att pjåska med idioterna , som ständigt stör ambulanspersonal och poliser, som försöker göra sitt jobb  i Rosengård och för all del också på många andra håll i den svarta staden. Nästa gång är det kanske du eller jag som ligger där. Tänk på det!

Vill passa på att uppmärksamma att Herr Reepalu har startat ett pop combo : Ilmar och de Tre Fyllekärringarna. En av de sjungande damerna råkar vara Lena Hallengren, som här framträder i rosa snickarbyxor. Drar det månne folk? Sjunger gör hon som en gammal papegoja , liksom de flesta av de avdankade medlemmarna från den numera avsomnade socialdemokraternas stora damkör. Ilmar själv sjunger inte, men spelar istället desto mer trumpet. ” Inte trumpet!” protesterar den förre borgmästaren. “Jag spelar på trumpeten!” Jaha så var det med det. Fjong i medaljongen!

Den numera avlidne Lasse Hallberg var mest duktig på att ställa till det för sig själv och alla andra, men det var ändå tack vare Hallberg jag fick träffa Maddy Prior. Lasse jobbade åt danska DKB, arrangörer av större och mindre rockkonserter. Hans uppgift var att sköta företagets affärer vid svenska konserter. Det gick vanligtvis som sagt oftast åt helvete. Den här gången var det Steeleye Span som stod på menyn. Dom skulle spela på Konserthuset i Stockholm och Hallberg hade förskingrat gaget. “Du måste hjälpa mig Janne!” Det gjorde jag genom en bankgaranti som jag lyckades övertala Wermlandsbanken att utfärda. Som tack fick jag två fribiljetter till mig och kompisen Janne Ahlén ( fd Hounds). Det var en bra konsert ( “All around my hat!”) Så fick jag dessutom träffa Maddy!

God afton mina vänner!

Janne Braveheart

Lämna en kommentar