Ilmar, nu kan du söka jobb hos Rosengårdsklanerna!

Vi går i allt snabbare takt mot en klimatkatastrof. På något sätt verkar våra politiker inte förstå allvaret i denna ödesfråga eftersom de hellre tar upp sin tid med diskussioner om alla möjliga oväsentligheter. En av de allra sämsta, Ebba Busch kunde ses på SVT nyheter i morse. Hon är ytligheten personifierad, en värdig representant för det alltmer materialistiska samhället Sverige. Vi som har genomskådat det politiska spektaklet borde ge oss ut på gatorna och demonstrera. Det är idag viktigare än någonsin.

Under pandemin har de krisdrabbade krogarna givits möjlighet att söka tillstånd för catering med alkohol. Någonting som inte sker i brådrappet. För tillståndet krävs nämligen ifyllandet av ett otal blanketter som sedan ska granskas av de kretiner, som på skattebetalarnas bekostnad  arbetar på tillståndsmyndigheten i Malmö. En rätt hopplös procedur tycker uppenbarligen de flesta krögarna, eftersom det under året bara har inkommit fyra ansökningar, men tanterna som granskar i snigeltakt ska förstås ändå ha betalt. Dessa 4 hemställanden  om cateringleverans har kostat 90.000 kronor!!! Är vi idioter som tillåter detta?

Pedofilgökaren Fredrick Federley är en orolig själ. Just nu gör han livet surt för grannarna i Björbo genom att bussa sina två jättehundar på de betydligt mindre taxarna som bor på granngårdarna. Vov, vov!

På tal om skumma politiker så uppdagas allt fler med att yrka på saftiga ersättningar för utgifter de aldrig har haft i tjänsten. Med den lön som utbetalas till våra sovande riksdagsmän borde de skämmas. Kom tillbaka Mona! Du fick i varje fall något gjort.

Återigen Skåne och islamism. Här finns flest klaner i landet. 23 av 34 släktnätverk pekas ut som maktfaktorer. Dom behöver ju folk som pratar svenska så du kan säkert få extra timjobb i Rosengård Ilmar!

P.S. Om du vill veta mer om kretinerna på Tillståndsmyndigheten i Malmö ska du läsa min bok Svart Stad (Egmont/Saga)

Lämna en kommentar