Ilmar blåser upp ballonger!

Det är litet märkligt att se hur långt vissa kan gå för att mjölka bidrag från välfärdsträdet. Här har vi tex en snubbe som fejkar sin egen död! Så alla dessa invalidakrobater som drygar ut kassan med falska assistansersättningar. Dessa kackerlackor har jag inget förbarmande med. De förstör vårt fina samhälle och dessutom försörjer de gängkriminaliteten. Kasta ut dom!

Anita Lindblom igen, för det fanns ändå så mycket att tycka om hos henne. Anitas kärlek till alla sina katter var outstanding och jag är övertygad om att hon såg till deras fortsatta trygghet innan hon knallade vidare. Mjau!!!

En stor eloge till Jonas Gardell som sannerligen uttryckte vad de flesta inom underhållningskulturen känner idag. Utkastade i limbo! Det är alltid svårt med kulturbidrag , eftersom de oftast sprättas ut efter tycke och smak, men lik förbannat behövs de! Utan kultur får vi ett ännu tråkigare samhälle. Dessutom: Tummen ner för de inskränkta kvasiskribenter som vill minimera Jonas författargärning genom att ensidigt kalla honom för komiker. Han är väldigt rolig men framförallt är han en mycket läsvärd författare.

Litet trist med alla “spontana” stora ungdomsfester i Rålambshovsparken. De sprider smittan! Jag förstår att kidsen vill ut-vem fan vill inte det? Men det håller inte när vi är på väg mot en ny nedsmittningstopp. Så ta det lugnt, snart har vi ett vaccin och då blir det förhoppningsvis business as usual.

Preem i Lysekil lägger om sin drift. Dom ska inte bygga ut sitt jävla raffineraderi Det är förstås veckans gladaste nyhet. Jag förstår att Lysekilsborna behöver fler jobb, men klimatet är allra viktigast, alla gånger. Vi kan ju bromsa uppvärmningen, så låt oss då göra det!

Såg att Ilmar Reepalu har satt sig att sälja ballonger på Östra Förstadsgatan, alldeles utanför Blue Desert Music. Uppenbarligen blåser han upp dom själv. “Jag är minsann ingen tiggarrom. Jag kursar upplåsta ballonger!” Javisst . Hej, Hej på dig Ilmar!

Lämna en kommentar