Ilmar, blås öronen av patienterna på VC Granen!

Fick idag ett mejl från Ryan Air, som är skyldig mig och mina vänner pengar efter inställd Spanienresa denna sommar. Dom skriver fritt översatt: “Om inte helvetet bryter ut, kommer du få dina pengar nästa år.” Fan tro´t .

I Malmö är det viktigt att välja rätt vårdcentral. Jag har haft tur när jag hamnade på ett väldigt bra ställe , VC Tulpanen i Kirseberga. Ett stort plus till de duktiga, empatiska läkarna som jobbar där och så förstås syster Karina. Tidigare var jag inskriven på den beryktade VC Granen. De har en föreståndare som heter Axel Fittler. Med andra ord inte särskilt konstigt att man blir dödssjuk bara man kommer innanför dörrarna.

Kollade på Så Mycket Bättre igår. Ännu en TV 4 satsning som börjar halta rätt svårt. Förhoppningsvis går serien på sista versen. Konceptet börjar kännas tradigt och vissa versioner av andras låtar kan man gott vara utan. Fast TV tittar man ju ändå på eftersom alternativen är få i dessa Corona tider.

Igår stod Ilmar Reepalu i bara kalsongerna och spelade trumpet på Värnhemstorget. Det lät för jävligt så jag var tvungen att gå fram och fråga: “Varför?” Han tittade på mig med sorgsna ögon: “Jamen, jag kommer ju aldrig mer att bli borgmästare i Malmö så det gäller ju att hitta en ny karriär.”  ” Men Ilmar dina scenkläder… ? Du är ju nästan naken.”  Nu slog den lilla mannen ner blicken i gatstenen. ” Ja men jag kollade in hur eran kompis Leena Skoog klädde sig när hon uppträdde och tog lärdom därefter.”

Jag önskade Ilmar lycka till och tipsade honom om att han kunde gå in och blåsa öronen av patienterna på den närliggande vårdcentralen Granen. Det skulle han göra.

Vi hörs!

2 tankar på “Ilmar, blås öronen av patienterna på VC Granen!”

    • Hej Roffe!
      Du har så rätt. Uppenbarligen finns det ett sådant samband. Jag tror att Fittler fick sitt jobb under Ilmar Reepalus tid som påsättande borgmästare.

      Svara

Lämna en kommentar