Idag såg jag en man som stod och pissade på sin hund.

I watched with glee

while your kings and queens

fought for ten decades

for the gods they made

Jag håller på att bygga upp en LP skivsamling igen och plattorna hittar jag förstås hos Björn på Blue Desert Music. Ett besök kan rekommenderas för alla som gillade 60- och 70-talet.

Idag har man demonstrerat mot covid restriktionerna i Stockholm. Vem fan gillar alla nedstängningar, men vad kan man annars göra? Öka vaccinations takten förstås. Danmarks och Österrikes(!) statsministrar har varit nere i Israel för att försöka lära sig hur man vaccinerar ett helt folk på nolltid. Bra initiativ tycker både danskarna och österrikarna. I Sverige är ett samarbete med Mellersta Österns enda demokrati omöjligt. Hur fan blev det så? Är vi idioter eller bara judehatare så där i största allmänhet? Fråga Margot Wallström.

Jag gillar Tared Taylor. Han är en väldigt trevlig kille och ett högst levande bevis på min devis om att det finns både goda och onda människor inom alla grupperingar. Du Tared är en god palestinier!

Liberalerna ( fd folkpartiet) och Sabuni har försökt sitta på två stolar samtidigt alldeles för länge. Ni kommer inte få några stödröster från moderaterna vid nästa val. Det är med andra ord adjöss och goodbye för ett av riksdagens äldsta partier. Jag vet att min kära pappa tyckte om dom, men det var bara för han inte begrep bättre.

När jag lämnade Björn och Blue Desert idag såg jag något mycket märkligt. En man som stod och pissade på sin hund. Någonting i Malmö har gått väldigt snett!

Ha nu en bra natt!

 

Pleased to meet you

Hope you guess my name

what´s puzzling you

is the nature of my game

Lämna en kommentar