Idag brakade det lös utanför Lidl!

Igår gick svenska damlandslaget i fotboll ner på knä för Black lives matter rörelsen. Därefter fick de utstå mycket kritik på sociala medier. Hos mig har respekten för dessa tjejer stigit. Är inte särskilt intresserad av damfotboll, men ska hängivet  följa just det här lagets fortsatta framgångar före och under matcherna.

Här i Malmö tar våldet allt mer över. Det har  blivit tunnsått med leenden människor emellan och på grund av coronnan håller ju de flesta ordentligt avstånd plus litet till.  Jag är allergisk pga min katt vilket gör att jag ibland nyser till litet här och var på stan. De blickar jag får kan döda! På tal om döden går inte en dag utan mer eller mindre våldsamma incidenter äger rum i min vackra stad Malmö med omnejd. Idag brakade det lös utanför Lidl på Caroli. En tjuv ringades in och hölls mot marken av personal(?) tills polisen anlände för vidaretransport.Att stjäla är inte okay men vi måste ju förstå att orsakerna till detta beteende inte bara är girighet. En allt större grupp banditer och våldsverkare utgörs av de utvisade , medellösa människor som glider runt och lever av allt från snatteri till rån.Om man nu dömer någon till utvisning måste dennes utresa från landet verkställas på en gång annars ökar vi bara på mängden av trasiga människor som likt vandrande vålnader cirkulerar runt på stan.

Snart kommer vintern. Vart ska de som just nu sover i parkerna då ta vägen? Det får vi väl se, men utvisade blir de inte eftersom  det är så jävla synd om alla immigranter som i så fall måste återvända till sina forna hemländer.

Idag nås vi av jobbiga nyheter från Israel. Landet stänger ner i tre veckor! Covid smittan är tillbaka. Halleluja! Fast vi ska inte vara helt säkra på att vi klarar en Corona come back bättre i Sverige. Jag säger som våra egna profeter på FHM: Håll avstånd och tvätta händerna!

Lämna en kommentar