Hur kommer Silvia att reagera om prinsessan Sofia föder två svarta tvillingar?

Hey Mr Tambourine Man, play a song for me

I´m not sleepy and there is no place I´m going to

In the jingle jangle morning I´ll come following you

Låt mig först som sist konstatera: Blått blod ger inget skydd mot Corona. Hela det svenska kungahuset har drabbats av virusattacker. Å andra sidan har dom alla möjligheter i världen att isolera sig. Deras boareal är ju avsevärt mycket större än den som innevånarna i Rosengård har att hålla  tillgodo med.

Jag uppmärksammar att Louise Erixon, SD, ex girlfriend till Jimmy Åkesson, beklagar sig över alla otäcka mejl som når hennes låda. Inte så konstigt egentligen med tanke på alll skit som Louises partikamrater öser ut över internet varje dag. Har man gett sig in i leken, får man leken tåla, som den förre borgmästaren Ilmar von Pitt brukar säga.

Vinylskivan når nya höjder av popularitet i Malmö. Jag rekommenderar Blue Desert Music på Östra Förstadsgatan. Speciellt om  ni som jag älskar 60-tals musiken. Björn har det mesta.

Sean Connery hade avgått som James Bond och efter ett rätt taskigt mellanspel med en B-skådis, var det så dags för en ny 007,  den elegante, engelske gentlemannen Roger Moore.

Kollade in hans debut igår, Live and let die. En riktigt välladdad actionrulle som bjöd på det mesta, alltifrån läskiga ormar, via vidriga krokodiler till ilskna hajar. Rasismen och sexismen då? Ja, den fanns förstås kvar om än med en ironisk touch.  Det skulle dröja många år innan James Bondfilmerna plockade bort dessa ingredienser.

Jag kan bara konstatera att grannbråket mellan de forna vännerna Ilmar von Pitt och Kuken Rommel eskalerar. Någon av de båda måste flytta annars blir det aldrig lugnt på Rasmusgatan.

Dessutom: Hur kommer Silvia reagera om prinsessan Sofia föder två svarta tvillingar?

Lämna en kommentar