Hur förblir man en hel människa när världen ser ut som den gör?

Vidriga nyheter rullar nu varje dag in från Putins Ryssland. Protesterna och demonstrationerna för Aleksej Navalnyj har av den ryska maktapparaten slagits ner med elchockvapen! Bara igår greps 2700 demonstranter. Vad är det som pågår?Kan folket verkligen störta Putin? Nej, med den maktapparat den ryske diktatorn besitter och heller inte tvekar att använda torde det vara omöjligt. Traditioner och metoder från Stalintiden hedras åter. Socialismen sviks ännu gång av de potentater som anser sig vara mer jämlika än alla andra.

I den andra supermakten China är mål och metoder desamma. Oskyldiga människor döms till livslånga fängelsestraff. Kan vi inte göra något åt det? Nej små demokratiska länder som Sverige dödshotas när vi lägger oss i.

I den tredje supermakten ,  mammons land USA är fyra år under narcissisten Trump äntligen över och vi försöker andas ut , men innerst inne så vet vi inte om vi kan lita på dom heller. Biden? Min fråga till mina följare är således: Hur förblir man en hel människa när världen ser ut som den gör idag?

Sverige har tyvärr blivit ett land i sönderfall där samvetslösa skojare tillåts att sko sig på välfärdens bekostnad. Detta är väl känt, men vi gör inte så mycket åt det. Vissa idioter skyller förstås hela fiaskot på den stora invandringen. Det är nu bara delvis sant, därför att en majoritet av våra immigranter är bra människor, som på alla sätt gör rätt för sig. Jag själv anlitar Malmös bästa vårdcentral där över hälften av personalen har annan härkomst än min egen. Det är dock tyvärr också sant att viss brottslighet är överrepresenterad inom städernas problemområden, liksom att alldeles för många invandrare lär sig att leva på försörjningsstöd från dag ett i det nya landet och att dom sedan aldrig lämnar detta godtyckliga system.  Så jag säger bara: Hedra våra goda invandrare och kasta ofördröjligen ut de kriminella elementen! Vart dom hamnar skiter jag blankt i. Jag vill ha tillbaka min trygga stadsmiljö, gärna fylld med pizzerior och kebabhak.

Nu ska jag se på handbollsfinalen. Heja Sverige!

Lämna en kommentar