Hundkoppel?

Jag går gärna ner till min kompis Björn i Skivaffären på Östra Förstadsgatan. Miljön är så mycket rock´n roll man kan komma i Malmö . En oerhört välsorterad butik är det också. Här finns absolut allt och litet till. En otroligt underbar röra är det alltså. Den ska du inte städa bort Björn. Att få leta överallt för att till slut hitta det man söker är ju charmen med din butik.

Jag har länge tjatat på Björn att han ska skydda sig mot corona viruset. Han har hittills struntat i det men idag verkade han ändå vara beredd att göra något åt saken. Han har äntligen uppenbarligen förstått allvaret och kommer nu att skaffa sig ett munskydd.

“Det är ju bara att dra upp det över pannan om det kommer in någon snygg tjej i butiken.”

Ja så är det ju.

Idag gav han mig rådet att skaffa ett hundkoppel. “Men vad fan Björn jag har ju katt och hon förlåter mig aldrig om jag kopplar henne i ett jyckesnöre” “Det är inte katten som ska ha kopplet det är du!” säger så Björn.”Ska jag koppla mig själv?”Så ler Björn litet illmarigt” Nej för fan du ska bara ha kopplet litet nonchalan dinglandes i handen”  Aha då förstår jag.

Dagens döing är mannen som mixade “Förståelse”. Den blev ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Där låg doktor Åkes trummor mot Bosses bas och så en jättekör från Södertälje . Skitbra!  Sen la dagens döing i största välmening på en ostämd gitarr som fullkomligt dränkte mina gospelambitioner. Men vad fan: Vem är jag att döma? Allt är förlåtet och idag såg jag just att Förståelse har fått över 5200 spelningar på YOU TUBE. Så då är det väl bara att skänka dagens döing litet goda tankar.

3 tankar på “Hundkoppel?”

  1. Ett strypkoppel i så fall…,
    Glöm för guds skull inte hundgodiset i fickan att locka med när Du går där och visslar och ropar. Försök i början av Ditt visslande och ropande att försöka få det att låta liksom som att Du visslar och ropar efter Din påhittade bortsprungna hund, och låt det bli allt mer och mer intensivt, nästan desperat med gråt i rösten. Välj ut något riktigt bra macho-namn på hunden.
    Och en bra idé för Dig är även att försöka öva in fraser i Ditt letande typ “-Ursäkta mig, men har Ni sett till min lilla gulliga bortsprungna hund?” och -“Vad heter Er hund? Och vad heter hundens matte? Vill hundens matte kanske följa med upp på en skål med riktigt kallt friskt vatten så här i sommarnatten?”
    Lycka till!

    Svara

Lämna en kommentar