Hu så hemskt!

Jag är skeptisk till poliser och ordningsvakter. Upplever hur de uniformerade ordningsvakterna på Hylliebadet mest går omkring och ser arga ut. Man ser dom aldrig prata med de allt mer stökiga besökarna från närförorten. Poliserna? Ja dom klagar ju alltid över att de har för mycket att göra. Ändå griper dom alldeles för få allvarliga brottslingar. Nej vi behöver fler och framförallt bättre grundskolelärare i Malmö. Men notera att deras kommunikationsförmåga är oerhört mycket viktigare än deras ämneskunskaper. Men var ska vi få dessa empatiska lärare ifrån när levande lärare dessvärre är en utdöd art eftersom all undervisning numera sker via dataskärmen. Kanske giglärare?

Har TV:n på hela tiden när resultaten från den amerikanska presidentomröstningen rullar in. Ska det verkligen bli Trump i fyra år till ? En katastrof för klimatfrågan, spridningen av pandemier och ett fortsatt vettlöst ljugande från den sittande maktpotentaten är väl då att vänta. Biden? Nej , jag tror inte på Mr Alzheimer heller, men nästan vem som helst skulle vara bättre än narcissisten Donald Trump. Kan man återuppväcka Marilyn Monroe, med eller utan högklackade skor?

I Sverige hör man alltfler röster för avradikalisering av de återvändande IS sympatisörerna. Jag tror inte att dessa halshuggande fanatiker kan omvändas. Att tillåta dem komma tillbaka till Sverige tyder inte på mänsklighet. Det är bara ren och skär idioti.

Till sist en fråga till Ilmar Reepalu. “Varför går du ständigt med kalsonger på huvudet?” Ilmar ler sitt bredasta rävleende och sedan kommer det: “Jag leker kurragömma och gubben i lådan med alla jag möter på gatan.” “Hur då?” måste jag fråga.

“Jo så fort det kommer någon emot mig lyfter jag på filsingarna och ropar: “Hu så hemskt!”

Lämna en kommentar