Hon är ju för i helvete en tjock kossa!

Det kan inte hjälpas, men en lätt stank av pedofili har lagt sig över Centerpartiet. Eller är det kanske bara en tillfällighet att så många av deras högre företrädare har varit/är sambos med pedofiler? Där finns förstås den numera riksbekanta Fredrick Federley. Vidare har vi Christer Yrjes i Tomelilla, samt inte minst den centerpartist som går under smeknamnet(?) Brysselpedofilen. Finns det fler? Antagligen. Så om ni tycker synd om dessa politiker, som uppenbarligen inte har några problem med sina kärvänliga relationer till förvridna , perversa barnmisshandlare ska ni stödja det närodlande samarbetspartiet. Jag måste tyvärr säga att jag inte är tillräckligt liberal för att stå ut med dessa äckelpottor. Jag är heller inte särskilt imponerad av Annie Lööfs försäkringar om att hon alltid står på de misshandlade barnens sida. Ledsen Annie, men du får ta emot dagens Fy Fan.

Jag måste dessvärre återigen konstatera att socialdemokraterna har låtit Försäkringskassan betala ut diverse bidrag till de svenska IS anslutarna. Åtminstone 45 personer har låtit sig försörjas av diverse sjukbidrag under sin tid i Syrien. Helt otroligt, men icke desto mindre sant. Damberg försöker komma runt den storm som har  blåst upp efter Expressens avslöjande om detta missbruk av svenskarnas skatteinbetalningar. Han kommer inte att lyckas. IS är en alldeles för uppenbar terrororganisation. I Sverige finns väl egentligen bara deras sympatisörer hos det socialdemokratiska ungdomsförbundet i Malmö. Ilmar Reepalu? Nej, Ilmar säger att han bara använder Is till fredagsgroggen. ( I hans fall vodka+ gin+päronsoda)

Ett bråk har seglat upp mellan den fd borgmästaren Ilmar Reepalu och socialminister Lena Hallengren. Lena påstår att Ilmar har kallat henne för “den tjocka kossan” och har därför anmält honom för sexuella trakasserier. Enligt Sydsvenskan är Ilmar helt oförstående till åtalet. “Det är ju sant! Hon är ju för i helvete en tjock kossa!”

Lämna en kommentar