Hitler & Co

Jag har fått några småilskna mejl för mitt uttryck Hitler & Co. Man menar att jag på något sätt vill associera till Kalle Anka & Co. Det vill jag inte men märkligt nog finns det vissa likheter. Både Kalle och Adolf är rabiata gossar med ständiga vansinnesutbrott på reportoiren. Men medan Adolf var en rabulist är Kalle mer en ADHD personlighet. Dessutom : Adolf hade mustasch där Kalle bara har en stor gul näbb. Så jag vill återigen påpeka: Alla eventuella likheter är ytterst tillfälliga. Kalle är en i grunden positiv anka. Adolf var en i grunden negativ anka, ett missfoster. Kalles platta fötter kan förstås liknas vid Goebbels klumpfötter men det är en helt annan historia.

Grattis Janne! Nu ligger dina fyra romaner ute som E-böcker! (Egmont/Saga) Rekommenderas: Svart Stad som den Malmöskildring den är. Jag har faktiskt också skrivit en engelsk grammatik. Fast den kommer nog aldrig ut som E-bok på Storytel.

Här finner du Daniel som ebok!

Läste om en skräckgranne som hade tvingat in mor och dotter i en kaninbur. Det finns tyvärr en del idioter där jag bor också, men inte fan får någon  in mig och min dotter Molly i en kaninbur. Inte ens om dom lockar med färska morötter.

Kollade på Idol för första gången igår. Kan bara inse att den typen av underhållning inte är något för mig. Hade faktiskt varit roligt om någon som Kjell Höglund hade dykt upp där. Eller hur?

Polisens maktlöshet mot de kriminella gängen börjar bli pinsam, vilket understryker vad jag alltid har sagt. Det är inte fler poliser vi behöver utan fler och bättre lärare! Var rädd om de goda lärarna för det är i skolan allt börjar!

Gillar att kolla på fri idrott på TV men som Diamond League produceras blir det ofta lätt parodiskt. Jag är på det hela taget ointresserad av folk som springer en timme för att komma så långt som möjligt. Nej jag vill se Duplantis hoppa stav. Live och därmed basta!

 

Lämna en kommentar