Herr Bernadotte orerar upa

Knugen är ute och uttrycker ganska vaga åsikter på sitt vanliga rätt så taffliga sätt. Vissa journalister får ändå hans utspel till grav kritik mot regeringens slappa coronapolitik. Själv upplever jag det mest som litet lealöst gnäll. Det hade varit bättre om han hade tagit i för kung(?) och fosterland. Vi har ju onekligen en handlingsförlamad regering, som i allra högsta grad är ansvarig för den rekordstora smittspridningen. Lena Hallengren är en sopa som mest hela tiden skyller ifrån sig. Visst har tidigare borgerliga regeringar haft ansvaret för misskötseln på våra äldreboenden, men det var då och nu är det Hallengren och Löfvén som ska stå till svars. Annars kan ni lika gärna avgå i eftermiddag!

Ebba Busch ylar förstås på som vanligt om regeringens oduglighet, men har själv sällan något vettigt att komma med. Hon kokar mest soppa på gammal spik och har förmodligen idag inte tid med annat  än att förbereda rättegången mot den gamle mannen som hon har köpt ett hus av. Den enda partiledaren som uttrycker sig klokt just nu är Nooshi Dadgostar som verkar bli en värdig ersättare till den omåttligt populäre Jonas Sjöstedt.

Dagens extremt stora FyFan utdelas till Försäkringskassan som såg till att 45 IS resenärer fick sina bidrag sända till Syrien. Fast det är väl helt i linje med socialdemokraternas propalestinska bidragspolitik. Pengar och moraliskt stöd till islamistterrorister. I varje fall så länge dom inte spränger sig själva i luften på Drottninggatan.

Tommy Zethraues sköt ihjäl fyra personer och skadade 20 på Sturecompagniet i Stockholm. Detta skedde 1994 och nu ansöker han om få sitt straff tidsbestämt vilket brukar betyda ett mer eller mindre omedelbart frisläppande. Han har dessutom under sin avsuttna fängelsetid uppfört sig extremt illa, vilket bara det borde diskvalificera honom från en förtida frigivning.

Slutligen: Jag noterade i dagens Sydsvenska att ett nytt Malmöföretag har sjösatts: Reepalus advokatbyrå och cykelverkstad. Kan det vara Ilmars?

Godmiddag!

Lämna en kommentar