Har du telefonnumret till Cibicki?

The empty handed painter from your streets

is drawing crazy patterns on your sheets

the sky too is fallin´over you

and it´s all over now , baby blue

Vaccinationen mot covid snubblar sig fram i snigelfart. Alltfler av våra tjänstemän inom de byråkratiska myndigheterna tränger sig före när de fifflar sin väg fram emot den hägrande sprutan. De äldre i riskgrupperna , som skulle vaccineras först sitter däremot stilla och får dö i lugn och ro istället. Hur fan kunde mitt älskade Sverige bli ett sådant myglarland?  Själv brottas jag med en ständigt återkommande mardröm. Lena Hallengren har dragit bort draperiet och står  beredd med sprutan i sin hand. Fy fan!

Putin i Almedalen i sommar? Ännu en ond dröm som skulle kunna förverkligas förr än vi anar det.

Dagens goda nyhet är katten Valle som räddades efter ett helt dygn i trädet. Mjau!

Mona Sahlin är en mystisk kvinna. Denna underbart, empatiska dam är tyvärr också en myglare i världsklass. Hur går det ihop?

Riksrätten mot Donald Trump rullar på, precis som om det skulle spela någon roll. Självklart uppviglade han sina huliganer till att storma Capitoleum. Alla som har förståndet i behåll såg och hörde det, men ändå kommer han inte att dömas. Sådan är politiken. Trump i Almedalen? Ja för fan! Hellre en till pajas där, än ett monster.

Tommy Körberg klagar över sina uteblivna gig och gager under coronapandemin. Han vill ha bidragspengar eftersom han just nu inte tjänar några. Men vem fan gör det? Den dragspelande Romen på gågatan i Malmö?

Pavel Cibicki, fd Malmö FF , har visat sig vara en matchfixare av rang. Detta rätt skamliga brott omöjliggör hans eventuellt framtida spel i Allsvenskan, men i Polen går det tydligen bra, för där lirar han nu.

Nu ringer den före detta borgmästaren Ilmar von Pitt. “Jag brukar spela på fighterna i Sverige,men nu får man väl börja spela på de polska matcherna istället. Har du telefonnumret till Cibicki?”

Lämna en kommentar