Han våldtog mig!

Me too stod för ett av de mer intressanta wake up calls vi erfarit på senare år. Genom självupplevda utlämnanden fick vi det återigen bekräftat: Män är vanligtvis svin. Speciellt de som njöt av att lyssna på de utdragna historierna, som många gånger hade klar pornografisk touch.

Hur kända skådespelare på Dramaten kunde uppföra sig var intressant att ta del av. Jävla narcissistiska idioter! Mindre intressant var att lyssna till hämdlystna kvinnors klagan över snabba manliga orgasmer. “Han våldtog mig!” blev ett mantra som fick me too  att förvandlas från lovvärd till rena mobbing rörelsen. Det var också trist att se hur rätt värdelösa manshatarböcker fick så stor uppmärksamhet i kvällstidningarna. Å andra sidan måste det också sägas att vissa publika tv- personligheter, inkluderad den där snickaridioten fick vad de förtjänade.

Jag har med viss förvåning iakttagit hur Cornelisstipendiumet utgörandes en halv miljon detta år tilldelades Kjell Höglund. Bra ändå för nu slipper han förmodligen uteliggarlivet för ett tag. Det är dock bara i Sverige en så omusikalisk textpulare som Kjell kan få ett sånt här pris. En fransk Höglund?  Nej. En engelsk? Knappast. En argentinsk? Aldrig i livet.

Till Kjells fördel ska dock sägas att han kommer från Östersund och både låter och ser ut som en av mina bästa vänner genom tiderna. Fredrik vi saknar dig och din vackra röst på P3.

Till sist: Med stor tillfredställelse ser jag alla Rosengårdsinnevånare som har reagerat på ungdomarnas negativa beteende i helgen. Bravo!

Lämna en kommentar