Han luktar ju till och med illa på bild!

No reason to get excited

the thief he kindly spoke

there are many here among us

who feel that life is but a joke

but you and I , we´ve been through all that

and this is not our fate

so let us stop talkin´ falsely now

the hour´s getting late

Vad är det som händer i Sverige? Hur djupt ska vi falla? Stor undersökning visar att varannan elev i nian är orolig för att bli utsatt för brott. Vem fan tänkte på kriminalitet när jag gick i nian? Inte många. Vi hade visserligen drummeln Jan Guillou i klassen , men mig veterligen hade han aldrig med sig en pistol till plugget.

Så dessa välfärdsturister som väller in över våra gränser. Behöver vi verkligen importera fler skojare? Har vi inte nog av de som redan har hunnit etablera sig här?

Och varför denna höga dödlighet i covid? Vad är det för fel på vår sjukvård?

Förintelsemuseum i Malmö? Glöm det! Staden klarade ju inte ens av att skydda Zlatanstatyn från att bli avsågad jäms med fötterna.

Nej Ebba Busch . Vi behöver inte värna våra återstående kärnkraftsverk. Vi måste lära oss att leva med mindre energiförbrukning. Det kommer att svida i våra plånböcker,men det är enda sättet att rädda vår planet åt våra barn och barnbarn.

Jag liksom många andra har noterat att den förre borgmästaren Ilmar von Pitt är djupt förälskad i vår skidskyttestjärna Hanna Öberg. Han har inte en chans. Hanna själv kommenterar: “Den gamle gubben vill jag inte ha. Han luktar ju till och med illa på bild!”

Lämna en kommentar