Gratis kattungar till ensamma människor!

Ibland räcker vårt rättsystem inte till. En galopperande oförmåga att skydda oss själva och våra vänner och grannar breder ut sin iskyla över hela vårt land. Dagarna när vi inte behövde låsa våra ytterdörrar har passerat för länge sen!

Kön till tingrätterna för oförlösta vårdnadsmål växer stadigt. Familjerätter tar oerhört mycket tid och ekonomiska medel i anspråk utan att klara av att lösa några som helst problem. Men man verkar kunna ösa ut hur mycket pengar som helst på giriga medlare upa. Kanske ett jobb man skulle hoppa på?

Alltfler våldsbrott följer i spåren av kuratorernas och socialarbetarnas ointresse för sina  klienter. Just denna vecka toppas löpsedlarna av en mor som mördar sina två små barn på ett järnvägsspår vid Hässleholm. I desperation var det hennes sätt att lösa besöksförbudet som ålagts hennes våldsamme partner i en vårdnadstvist. Kunde inte detta sällsynt brutala barnamord ha undvikts ?

Det öppna våldet på gatorna i våra städer har tagit ordentlig fart denna sommar. Våra politiker, speciellt de på högersidan jagar röster genom att ropa på mer polis. Precis som om det skulle vara lösningen. Nej, vad vi saknar är engagerade socialarbetare och framförallt intresserade lärare. Vår grundskola är en kaotisk institution som har att ta hand om barn från femtioelva kulturer på en gång. Det går naturligtvis inte alls. De enda de utbildar med sin passivitet är kommande gängmedlemmar och vad är det för idioter som följer med sina icke simkunniga elever till ett bassängbad i Falsterbo utan att hålla någon som helst uppsikt?  Hur fan kunde denna drunkningsolycka tillåtas hända?!

Den stora fotbollsfesten som kallas för EM avslutades med en rasistisk manifestation. Arrogans och ren jävla dumhet! England har ansökt om fotbolls VM 2030. Förhoppningsvis läggs detta evenemang någonstans långt ifrån de brittiska öarna.

Det är ont om goda nyheter just nu. Men här kommer i varje fall en. Katt framgrävd levande efter husraset i Florida. Mjau!

Ett önsketänkande: Dela ut kattungar till alla ensamma människor, som pga pandemin och långa vårdnadsköer sitter mest för sig själva just nu. Mjau igen!

Till slut: Vad kan en fattig pojke göra? Spela fotboll eller i ett rock´n roll band?  Så rätt Rod Stewart, så rätt!

Lämna en kommentar