Ge björnarna en karta så hittar dom lätt över Djurgårdsbron!

Idag ska jag äntligen uppmärksamma föreningen FV (Föreningen bort med alla jävla vindsnurror). FV har sitt huvudkontor  i Avesta (Rumpdalarna) , men har också lokala avdelningar över hela landet. Man är uppenbarligen trötta på att ge husrum åt alla dessa 200 meter höga, dånande vindsnurror, som någon vindpåve i Stockholm har bestämt utplaceringen för. (Ställ dom jävlarna i Eken istället!) För att sprida opinion i denna fråga (bort med vindskiten från våra bakgårdar) har man börjat publicera ett nyhetsblad (Vilsevindbladet) Ur det senaste numret hämtar jag följande påstridiga information:

Gå tillbaka till kokseldningen! Vi kan importera kol billigt från närbelägna Polen. Kommer att minska våra energikostnader enormt. Det går alltid att pruta med polacker! Dessutom kommer det elda på uppvärmningen av klimatet till den grad att vi kan lägga våra solsemestrar till vår egen bondvischa (tex Avesta)!

Jag läser vidare: Om  vi nu ändå ska sätta upp fler vindsnurror så blir det i varje fall inte på bystan! Nej vi ska använda mark i storstäderna! Till exempel kan vi få plats med 10 snurror på Skansen Stockholm. Däruppe blåser det av bara helvete och ingen kommer att bli störd eftersom besökarna pga de höga entréavgifterna  har lämnat parken för länge sedan. Dessutom är det verkligen dags att släppa ut djuren på stan. Ge björnarna en karta så hittar dom lätt över Djurgårdsbron!

I Göteborg ska vi ställa upp tre vindsnurror på Götaplatsen. Det kommer att bli ett sjuhelsickes drag . Spårvagnar och människor kommer att flyga över hela stan! Inte en dag för tidigt.

I Malmö kan vi använda hela Ribbersborgstranden. Bort med blottarna och smygrunkarna som sitter där, så får vi säkert plats för åtminstone 20 snurror.

I Helsingborg finns inte längre någon allsvensk fotboll så där kan vi på nyrenoverade Olympia  åtminstone ställa ut en riktigt stor vindsnurra och dessutom ta entréavgifter!

Ja detta var ett utdrag ur Vilsevindbladet. Ni kan också notera att det går bra att kontakta tidningen direkt till dess ansvarige utgivare: Ilmar Reepalu, Östra Förstadsgatan, Malmö.

Gör det!

 

Lämna en kommentar