Forever young? Ja, vem fan vill bli gammal.

Skolan går över till distansundervisning. Det gäller tyvärr också min fjortonåriga dotter Molly som går i sjuan. Det blir inte kul , men vi har bestämt oss för att gilla läget. Vad annat kan man göra än att hoppas på vaccinet?

När får vi se Hallenberg jobba i sjukvården med spruta i handen? Klara hon det? Vet inte, men det skulle vara skönt att slippa hennes bortförklaringar i direkt TV. Hon är dessvärre alltför representativ för den “unga” generationens socialdemokrater som sitter på sina taburetter bara för att det är jävligt bra betalt. Att ta in Lena (och då menar jag inte Junoff) som undersköterska skulle inte funka, för vem fan skulle våga ta emot en spruta i armen från den tanten?

En annan tidstypisk sosseskojare är Dan Eliasson. En ful fisk som det har gått riktigt fel för. Varför får han 150.ooo i månaden för att åka till Gran Canaria och böga runt? Allt fler detaljer från hans “familjeresor” kommer fram i media och det är väl inte mer än rätt åt honom. Han  har alltid stått vid skampålen och dessvärre tagit bra betalt för det.

Pandemi eller inte, den grova våldsbrottsligheten är på stark frammarsch igen. Vad annat är att vänta av det samhälle vi lever i där unga människor måste titta över axeln på hemväg från skolan.

Jag såg dokun om Ulf Lundell. Kan bara instämma i hans motvilja mot att åldras. Forever young? Vem fan vill egentligen bli gammal? Nej, jag tycker inte illa om pensionärer . Jag bara hatar att jag blivit en själv.

Ha nu en bra helg!

Lämna en kommentar