For i hilvite: Det e jou pipparkaukor!

Nej Stefan Löfvén och Lena Hallengren, det här håller inte! Det är ju ni som är regeringen! Ja, vi har ju alla sett hur ni litet räddhågset har skjutit över makten till Tegnell, som felbedömer och felbedömer och  sen i godan socialdemokratisk ro skyller ifrån sig. Resultatet av denna tvehågsenhet har blivit alltför många döda alldeles i onödan! Ja, jag vet att äldrevården i Sverige har misskötts av i stort sett alla regeringar i modern tid, men då var då och nu är nu så det är ni som är fullt ansvariga idag! Jag förstår att det inte är roligt att stänga ner verksamheter i samhället, men det är oerhört viktigt att man som  i andra länder stänger av för att få bukt med smittspridningen. Tegnell ? Honom kan man lugnt ge sparken för han kommer med all säkerhet ändå att dyka upp som socialdemokratisk minister när eländet har lagt sig. Sossarna har ju alltid varit duktiga på att tacka sina medlöpare. Dock; Dagens Fy Fan går till Stefan och Lena (Obs! ej Junoff)

Rysslands aggression mot vårt land har sakta men säkert fått opinionen att glida mot ett önskat medlemskap i Nato. Jag har traditionellt alltid varit emot sådana allianser, men litar mer på amerikanska fyllepresidenter än  på Putins stridslystna beteende. De tanks vi har skickat över till Gotland kommer inte kunna stå emot ett ryskt robotangrepp. Vi måste tyvärr välja sida. Det har jag, om än mycket motvilligt, gjort.

En eloge till min gode vän Jacob Hellman efter hans  framträdande i Så Mycket Bätre. Du gjorde programmet sevärt till slut. Tack!

Såg att Ilmar Reepalu i full tomteutstyrsel satt utanför Blue Desert Music på Östra Förstadsgatan och sålde pepparkakor på burk. När det gäller Reepalu kan man väl förvänta sig vad som helst, men vad som ändå förvånade mig var att på varje pyts satt en påtejpad kondom. “Varför?” frågade jag. Den före detta borgmästaren plirade med ögonen och sen kom det på bredaste skånska: “Men for i hilvite! Det är ju pipparkaukor!”

Lämna en kommentar