Flera Tunna Blå Linjer till Malmö tack!

Tack Björn på Blue Desert Music för att du skaffade fram två suveräna David Lindley favoriter. WIN THIS RECORD är alldeles fantastiskt underbar!

Idag fick jag en lunta papper från Malmö kommun. En enkät om hur jag och mina grannar upplever rasismen i staden. Den finns tyvärr där som en otäck svulst på stadens lunga, från Ribbersborg och ända in i Rosengård.Det vet vi bara alltför väl, så kommunen behöver inte avlöna ett gäng papperspsykologer för att ta fram något som man ändå inte är beredd att göra något åt. Flera serier som Tunna Blå Linjen skulle däremot göra gott.

Polisen får ju en hel del orättvis kritik för att de inte verkställer alla utvisningar som döms ut. Men herregud vad ska dom göra? Grova brottslingar som avvisas kommer tillbaka gång på gång. Iran , Irak och Somalia tar inte ens emot sina egna medborgare.

I övrigt så noterar jag att robotar ska tas in i arbetet mot bidragsfuskarna i Malmö. Undrar om det hjälper. Apan Hugo skulle förmodligen göra det bättre.

På tal om apor vill jag passa på att ge Felix Herngren en rejäl spark i baken. Hans babianmördande och därtill uppstoppande av dessa vackra djur stinker. Fy fan!

Från USA får vi nästa information. 147 masskjutningar i år. Låt gängen i Sverige köpa automatvapen fritt så kommer vi lätt att slå dessa siffror.

Jag har upptäckt att SVT Play är en källa till glädje. Tack så mycket för alla fina dramaserier som fullt åtkomliga ligger där. Jag har tex börjat titta på Scott and Bailey. En feministisk serie som tilltalar en gammal alfahanne måste ju ha något speciellt.

Slutligen: Förundras över de som tackar nej till Astra Zenecas vaccin. Risken för bakslag är ju mikroskopiskt liten. Utan vaccin är däremot risken för ond, bråd död betydligt större.

Mark my words,

Janne Braveheart

 

Lämna en kommentar