First cut is the deepest.

Vi är inne i den första stora pandemin i modern tid. Första vågen tog nästan 6000 liv i Sverige och när vi nu möter andra vågen så gör vi det med en ofattbar nonchalans. Som om vi inte förstår allvaret i denna dödliga virussjukdom. Jag vet att unga människor nästan alltid väljer livet även om det blir kort. Så har jag och de flesta andra alltid gjort. Men när en gammal half wit som Trump går ut och bagatelliserar blir det bara upprörande. Med sådana ledare kommer vi få svårt att klara nästa pandemi och den allt snabbare annalkande klimatkrisen kommer allt närmare.

Ilmar Reepalu har denna vecka mäkta förbannad ringt flera gånger. Bara för att jag har noterat att han sitter utanför Blue Desert Music och pangar sina egenhändigt uppblåsta papperspåsar. ” Tror du att jag är en jävla idiot!” skriker han rätt i örat på mig.

Ja

De politiska partierna langar nu fram sina budgetar. Tänker de låna upp hur mycket pengar som helst?

Ja

Allra värst är Sverigedemokraterna som vill dela ut 10.000 till varje svensk, och 5000 till varje svenskt barn. Vad får hundarna? Förtida valfläsk på burk?

Ja

Jag har fått en ny kompis i huset, Anthony . En före detta jurist som har insett värdet av att i tid hoppa av och byta jobb. Juridiken i Sverige liknar inte det advokaterna i L.A. Law sysslar med. Den är betydligt gråare och tjejerna är alls inte lika glimrande vackra. Anthony, du är en empatisk kille som kommer att hitta något mycket roligare .

Katten Lindy uppskattar inte Malmöregnet , så hon vägrar att gå ut på gården. Något som mest uppskattas av de feta råttorna därute.

First cut is the deepest!

Var är du?

Lämna en kommentar