Finansvalpar, betonghäckar och fittstim!

I shouted out

who killed the Kennedys

when after all

it was you and me

Vetlandadådet triggar rasismen, som är på stark  frammarsch i Sverige. Nassarna passar på att i vanlig ordning inta sina positioner bland sociala mediegurus på nätet, för att spy ut sin sjukdom och det värsta är att den sprider sig som ogräs över vallarna. Jag upprepar ännu en gång: Det finns bra och dåliga människor inom alla grupperingar.

Eva och Ewa, två glada pensionärer som sjunger schlagers. Det är trevligt att se att gamla människor också kan, men det framförda Mellonumret saknade både klass och finess. Varken jag eller katten Lindy uppskattade det. Mjau!!! Men gotländskan med det svåra efternamnet hade det! Jag vill gärna höra mer av henne.

Zlatan, snart fyrtio tillbaka i landslaget. Kul! Där kan man snacka om förhöjt underhållningsvärde tillägnat oss TV tittare. Jag och katten  Lindy kommer att sitta spikade när matcherna sänds.

ICA:s köpinformationsserie på TV väcker uppståndelse. Stort grattis till upphovsmännen. Detta är vad man kallar  reklamgenialitet!

Annars är veckans stora nyhet bland kändisskvallerblaskorna på nätet att Phillipe Cohen käkar korv istället för att bita Bianca i örat. Gillar ändå hans stavning av förnamnet. Kanske något att ta efter? Jean Phillipe Goldman låter ju litet ball. Ja till och med personlighetsförändrande!

Hittade en gammal 60-tals samlingsplatta på vinyl nere hos Björn på Desert Music. Där fanns Deep Purples fantastiska “Hush” med. Så jävla bra!

Stig Malm, förre LO chefen är död. Mest känd är han för sina bevingade uttryck. Vad sägs om “Finansvalpar”,  “Betonghäckar” och “Fittstimm” RIP!

Pleased to meet you

hope you guess my name

what´s puzzling you

is the nature of my game

Lämna en kommentar