Femtio spänn och en jävla medalj? Heil kapten Lindgren!

Det är åt helvete med detta myglande med välfärden! Mest förbannad blir jag på de fega socialdemokratiska politikerna som inte vågar säga ifrån till de klanmedlemmar som likt löss invaderar landet och de facto i vissa problemområden till och med har tagit över styret! Hur fan kan vi tillåta att dessa islamister lär upp sina barn att spela apatiska? Är de styrande politikerna kanske inte enbart fega utan rent av idioter???

Häromdagen såg jag ett gammalt pressklipp från Expressen där jag uppklädd i permissionsuniform med en skyttemedalj på bröstet står och ler. Kanske inte så mycket att skratta åt men jag sköt faktiskt 149 poäng av 150 möjliga med kpist Carl Gustaf. Priset var femtio spänn och så den där jävla medaljen. Jag fick naturligtvis inte ta emot den på någon officiell prisutdelning. Vår kompanikapten Lindgren var nämligen nazist, men jag ville ändå ha mina stålar, för femtio spänn var en hel krogrunda bärs på den här tiden. Jag smög således in på fuhrerns kontor och krävde mitt pris vilket fick kompanichefen att mycket motvilligt fräsande slänga sedeln och medaljen i bordet framför mig. Innan han kommenderade mig att putsa mina skor för tionde gången stoppade jag snabbt som en vessla prylarna i fickan och avgick med utsträckt arm och ett: “Heil Jesse Owens!” ( Om ni inte känner till Jesse Owens: Googla honom! Det är han värd!)

Den stora revan i Estonia är väl egentligen inte mycket att kommentera. Det är väl alldeles uppenbart att den kom till då båten dunsade i botten. En krock med en svensk ubåt? Nej, det hade inte ens en indolent kapten Lindgren kunnat dölja. Rysk ubåt? När man inte ens kunde få fram uppgifter om en fängslad Wallenberg under så många år är det förmodligen bara att glömma.

Slutar idag med positiva uppgifter från McDonalds. Dom har börjat återanvända sina plastartiklar. Jesus har tydligen gått på vattnet ännu en gång. Jag och alla fiskar i Atlanten tackar så mycket!

Lämna en kommentar